Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Messenger

(Téma vytvořeno: 07-05-2025 02:11 PM)
589 Zobrazení
Andy1192
Pathfinder
Možnosti
Prečo mi neide videohiovor na messengert? Iba to dnes začal. Mà niekto taky problém? 
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
カネキケン
Voyager
Možnosti
Ja si osobne myslim že to je problém na samotnej apke messenger. Nie ako problem s mobilom.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti

Skúšali ste si vymazať dočasnú pamäť v messangeri? (nastavenia/aplikácie/messanger a vymazať dočasnú (cache) pamäť. Ak nepomôže ani restart mobilu, tak skúsiť odinštalovať messenger, resp. facebook s messengerom a nainštalovať znova.

1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 16, One UI 8.0, S938BXXU5BYI3 + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
Řešení
カネキケン
Voyager
Možnosti
Ja si osobne myslim že to je problém na samotnej apke messenger. Nie ako problem s mobilom.
0 Like
Andy1192
Pathfinder
Možnosti
tak nie ja mam taky problém? mà aj iný? už som vymazala, ale to isté
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Ja messager osobne nepoužívam ale môže to byť problem v systéme v aplikácii. Keď padne server alebo nieco môže sa stať že nejaké veci nefungujú. Časom by sa to nalo napraviť, alebo pozri na update ci nie je náhodou. Inak treba počkať
0 Like
Andy1192
Pathfinder
Možnosti
ako na update to nerozumiem
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Každá aplikácia dostáva updaty aby napravili chybi alebo novy UI
0 Like
Andy1192
Pathfinder
Možnosti
aha,pozrela som nie je
0 Like
カネキケン
Voyager
Možnosti
Treba počkať jedine.. ja mal vždy problem z hlasovými správami, nešlo mi spustiť nahrávky, a nechcelo odosielať správy, po pár dňoch to potom šlo
0 Like
Řešení
Jhsoftserv
Helping Hand
Možnosti

Skúšali ste si vymazať dočasnú pamäť v messangeri? (nastavenia/aplikácie/messanger a vymazať dočasnú (cache) pamäť. Ak nepomôže ani restart mobilu, tak skúsiť odinštalovať messenger, resp. facebook s messengerom a nainštalovať znova.

1. Samsung S25 Ultra 12GB / 1TB, Titanium Gray, Android 16, One UI 8.0, S938BXXU5BYI3 + Galaxy Buds3, Amazfit GTR 47, Stainless Steel, 1.3.8.04
2. Oneplus 6 8/256 GB, Android 15, lineage 22.2, 3. Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Android 15, lineage 22.2

Jh.soft.serv - 14 phones - 1/2 years cycle rate - 21.43% conservation
0 Like