Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Cena S24 Ultra

(Téma vytvořeno: 09-07-2024 10:34 AM)
408 Zobrazení
Šaman1
Navigator
Možnosti
Čaute,nechcem tu písať predajcu,aby som neporušil nejaké pravidlá chatu,ale je to veľký predajca a žiadny pofiderný eshop,ale ako je možné, že si dovolí predávať telefón S24 Ultra v 512 GB SK Distribúcia za 1269 eur+bonus 15%na ďalší nákup cca 190 eur +výkupný bonus 100 eur?Odkiaľ berú tie telefóny,keď samsung.sk momentálne 1569eur?Viete mi niekto dať vedieť, či bude podobná akcia v cene aj v samsung.sk. Samozrejme môžem si telefón kúpiť tam,ale ak by som chcel využiť body za nákup v minulosti,tak by som radšej kúpil telefón na samsung.sk. Ď.
0 Like

3 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Šaman1 

Naprosto chápu, měl jsme to podobně když jsem kupoval Tab S9 Ultra, kdy jsem díky akci ještě od bankovní instituce pořídil u partnerského obchodu 1TB variantu za jakou se běžně prodávala 512... Samsung eshop mívá také velice zajímavé akce, například kolem Black Friday či zvýšené uplatnění rewards bodů... Aktuálně se obávám, že S24U nebude v žádné akci, protože bude ve stínu novinek představených v rámci Galaxy Unpacked. Pokud Vás nákup nepálí, tak bych možná počkal a sledoval vývoj ceny. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Dovolím si vstúpiť do diskusie aj ja.

Cena "modrého oválu" je výhradne pre ich členov a jej cenotvorným faktorom môže byť kľudne krátkodobá nulová marža (prípadne aj strata - dumping) daného predajcu tak, aby si nalákal nových záujemcov do ich vernostného programu. Možností a faktorov ako dosiahnuť takúto cenu je hneď niekoľko. 

Na oficiálnom eshope sa drží odporúčaná MOC z viacerých dôvodov. 

Aké akcie sú plánované v najbližšej budúcnosti mne osobne známe nie sú, ale na oficiálnom eshope určite niečo vyskočí. Akcie bývajú aj tam. Je ale otázne, či bude niečo v najbližšej budúcnosti, keďže zajtra budú predsatevné nejaké novinky 🤔

Aktuálne prebiehajúce akcie môžete sledovať tu:

https://www.samsung.com/sk/offer/

Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pre oficiálny eshop by to bola škoda, ale rozhodnutie Vám nikto vyčítať nemôže -> cena rozhoduje a rozdiel je značný 😉

Verím, že nazbierané body využijete keď tak inokedy. Platnosť bodov je dosť dlhá 👍

Navyše, daný predajca je autorizovaným predajcom zariadení Samsung, takže ani v tomto nie je žiadny problém 🙂

12 Odpovědi
smitino
Voyager
Možnosti
zdravím, ten eshop využívam dlhé roky,mám ich zlatú kartu,čo znamená 5% z každého nákupu,a momentálne majú túto akciu na samsungy pre členov, určite to nie je žiadny fail,100% SK distribucia,takéto akcie mávajú často na rôzne značky a pre členov to býva výhodné,na samsungu tú cenu až tak neznížia, ale zasa sú tam iné druhy výhod,záleží na Vás čo preferujete.
Ak nechcete viac produktov od samsungu,tak ja by som ho bral na tom spomínanom eshope,s výhodami pod 1000e.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Šaman1 

Jak píše kolega, tak různé eshopy mají velkoobchodní slevy pro významné zákazníky, formy různých akčních programů a pak jsou tady i jednorázové slevové akce - zkrátka ne vždycky musí cena na oficiálním eshopu být to nejnižší. Takže můžete využít benefitů tržního prostředí, a koupit tam, kde je to pro Vás nejvýhodnější

fajnsnek2
0 Like
Šaman1
Navigator
Možnosti
Samozrejme máte pravdu,ale chcel som využiť body z predchádzajúceho nákupu a to môžem len na samsung.sk preto sa pýtam,či pôjde cena smerom dole,lebo momentálne na SK eshope je vyššia od CZ eshopu cez 200 eur.Vlastne cena je tá istá,ako pri predstavení tohto mobilu a bez bonusov.
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Šaman1 

Naprosto chápu, měl jsme to podobně když jsem kupoval Tab S9 Ultra, kdy jsem díky akci ještě od bankovní instituce pořídil u partnerského obchodu 1TB variantu za jakou se běžně prodávala 512... Samsung eshop mívá také velice zajímavé akce, například kolem Black Friday či zvýšené uplatnění rewards bodů... Aktuálně se obávám, že S24U nebude v žádné akci, protože bude ve stínu novinek představených v rámci Galaxy Unpacked. Pokud Vás nákup nepálí, tak bych možná počkal a sledoval vývoj ceny. 

fajnsnek2
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Dovolím si vstúpiť do diskusie aj ja.

Cena "modrého oválu" je výhradne pre ich členov a jej cenotvorným faktorom môže byť kľudne krátkodobá nulová marža (prípadne aj strata - dumping) daného predajcu tak, aby si nalákal nových záujemcov do ich vernostného programu. Možností a faktorov ako dosiahnuť takúto cenu je hneď niekoľko. 

Na oficiálnom eshope sa drží odporúčaná MOC z viacerých dôvodov. 

Aké akcie sú plánované v najbližšej budúcnosti mne osobne známe nie sú, ale na oficiálnom eshope určite niečo vyskočí. Akcie bývajú aj tam. Je ale otázne, či bude niečo v najbližšej budúcnosti, keďže zajtra budú predsatevné nejaké novinky 🤔

Aktuálne prebiehajúce akcie môžete sledovať tu:

https://www.samsung.com/sk/offer/

Šaman1
Navigator
Možnosti
Ďakujem za info... Uvidíme,akcia u nich platí do 14.7.Ak sa na oficiálnom eshope dovtedy nezmení cena, čo už bude po predstavení noviniek, tak využijem ich ponuku na S24 Ultra.
0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pre oficiálny eshop by to bola škoda, ale rozhodnutie Vám nikto vyčítať nemôže -> cena rozhoduje a rozdiel je značný 😉

Verím, že nazbierané body využijete keď tak inokedy. Platnosť bodov je dosť dlhá 👍

Navyše, daný predajca je autorizovaným predajcom zariadení Samsung, takže ani v tomto nie je žiadny problém 🙂

Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, jak už psali kolegové, cenotvorba různých obchodů může někdy vést k naprosto šíleným cenám - za mně ale spíše ukazuje cenu reálnou oproti ceníku. V ČR:
- 12/256GB - 28.390 - 15% - 3.000 bonus = cca 845 EUR
- 12/512GB - 32.390 - 15% - 3.000 bonus = cca 980 EUR

A to lze ještě využít, pokud jej člověk má, např. ISIC. A takovýmto cenám pak odpovídají ceny výkupní...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Jinak ještě taková perlička - po našem vítězství na MS platila jeden den sleva 24% a Fold/Flip stály tolik, co střední třída:
Fold5 - 32.990 - 24% - 10.000 bonus = cca 600 EUR
Flip5 - 22.990 - 24% - 5.000 bonus = cca 490 EUR

A z těchto (a mnoha dalších důvodů) jsou u nás v ČR výkupní ceny takové, jaké jsou...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like