o 09-07-2024 06:17 AM
Z oblasti objektívu mi pri nosení telefónu vychádza hrkajúci zvuk. Najviac ma to štve pri telefonovaní a chôdzi.
Áno, ja viem, že je to tá optická stabilizácia. Ako náhle zapnem foťák a prepnem na 5x objektív tak hrkanie prestane (t.j. optická stabilizácia sa dostane pod prúd a prestane byť voľne poletujúca).
Tento problém pretrváva minimálne od rady S21 Ultra a Samsung to ma očividne na háku ale chcel by som vedieť či tento problém máte aj ostatní a či sa vám doteraz nestalo kvôli tomu že by vám táto optická stabilizácia odišla alebo objektív začal zle zaostrovať.
Toto je naozaj dosť možné môj posledný Samsung telefón, jednoducho takúto amatérčinu už by som na top vlajkovej lodi nečakal.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 09-07-2024 08:05 AM
Dobrý deň.
Ako sa tu už spomína, je to normálna vlastnosť optickej stabilizácie fotoaparátu a je to tak u všetkých užívateľov (či to tak senzitívne ale vnímajú všetci užívatelia už potvrdiť nemôžem). A nie len u Samsungu, ale aj u iných značiek...
V prípade, že s kvalitou zariadenia nie ste spokojný, prípadne si myslíte, že vykazuje vady, kedykoľvek sa môžete obrátiť na autorizovaný servis:
https://www.samsung.com/sk/support/zoznam-autorizovanych-servisnych-stredisok-samsung/#Mobile
o 09-07-2024 07:12 AM
09-07-2024 07:14 AM - upraveno 09-07-2024 07:18 AM
Prepáčte ale zatiaľ som tak otravne hlasné hrkanie nevidel u žiadného konkurenčného modelu. Možno keby ste to zažil, tú moju verziu, by ste vedeli...
Na S21 Ultre to robila main kamera a musel byť kvôli tomu vymenený celý foto-modul lebo už to nezaostrovalo.
o 09-07-2024 07:16 AM
o 09-07-2024 08:05 AM
Dobrý deň.
Ako sa tu už spomína, je to normálna vlastnosť optickej stabilizácie fotoaparátu a je to tak u všetkých užívateľov (či to tak senzitívne ale vnímajú všetci užívatelia už potvrdiť nemôžem). A nie len u Samsungu, ale aj u iných značiek...
V prípade, že s kvalitou zariadenia nie ste spokojný, prípadne si myslíte, že vykazuje vady, kedykoľvek sa môžete obrátiť na autorizovaný servis:
https://www.samsung.com/sk/support/zoznam-autorizovanych-servisnych-stredisok-samsung/#Mobile
09-07-2024 12:33 PM - upraveno 09-07-2024 12:35 PM
o 09-07-2024 02:21 PM
Môže tomu upevnenie v držiaku do auta (na palubnej doske) viac uškodiť keďže sa z auta prenáša dosť vybrácií na telefón samotný?