Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Always On Display '

(Téma vytvořeno: 27-09-2024 12:27 PM)
102 Zobrazení
Stenlly
Apprentice
Možnosti
Ahoj, mam S24ultra a jediny problem ktery resim je tento: Always On Display - funkci mam v nastaveni vypnutou, ale stale funguje, jakoby byl zapnuty. Byl jsem s tim i v Paladiu v Samsung store a kluci take vedeli proc tomu tak je... Dokazete mi s tim poradit?
0 Like
5 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Dobrý deň,
používate Good Lock s modulom lockstar? Pokiaľ áno vypnite aj tam AOD.
Skontrolujte si, že v nastaveniach > zamknutá obrazovka a AOD > máte vypnutú možnosť Always on Display (pre istotu ju skúste zapnúť a opäť vypnúť).
Potom skúste reštartovať telefón a ak stále nezaberie urobte Wipe cache partition.
Pokiaľ bude problém pretrvávať choďte do nastavení > aplikácie > dajte si zobraziť systémové aplikácie > vyhľadajte AlwaysOnDisplay aplikáciu > zmažte jej vyrovnávaciu pamäť aj dáta a telefón reštartujte.
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Stenlly pekný deň, dajte nám vedieť v kometnári, či vám odpoveď vyššie pomohla 😉 ďakujeme

0 Like
Stenlly
Apprentice
Možnosti
Dobry den, AOD v nastaveni telefonu vypnute i restartovano - nic. App.GoodLock stazeno -> AOD vypnuto ( ihned po zobrazeni) pro jistotu jsem zapnul/vypnul a nasledne restartoval a stale se zobrazuje. WipeCache jsem jeste nezkusil. Uz jsem z toho na prasky...
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Stenlly zdravím ,dajte nám vedieť, či ste skúsil WipeCache a či sa podarilo situáciu vyriešiť 😉 ďakujeme

0 Like
Řešení
Stenlly
Apprentice
Možnosti
Ahoj všem, tak vyzkoušel jsem úplně vše včetně továrního nastavení a teprve dnes jsem přišel na to čím to bylo. Když se sjede obrazovka shora dolů naskočí menu předvoleb a když se sjede dvakrát seshora dolů v horní liště se zobrazí tužka a po rozkliku se mohou upravovat vybrané rychloapplikace (nevím jak nazvat lépe) a téměř na poslední stránce je o AOD a to svítilo, že je zapnuté ikdyž bylo v hlavním nastavení vše výplé- tak stačilo pouze kliknout na tu ikonu a problém je vyřešen 👏