Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Galaxy S24 Ultra

(Téma vytvořeno: 10-04-2025 01:30 PM)
325 Zobrazení
jirkkaaaa
Pioneer
Možnosti
Dobrý den chci se zeptat mám problém s NOW BAREM nastavení chci se zeptat když chci aby se mi zobrazoval NOW BAR musím mít zapnutý Always on Display ?
A druhá věc proč mi na NOW BARU nejde nastavit třeba telefon že když my někdo bude volat abych to viděl v NOW BARU díky za každou radu 👍🏼
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @jirkkaaaa @Jozkor 

Now Bar momentálně nemá rozsáhlé nastavení či možnosti, ale bylo slíbeno, že se časem rozšíří. Takže musíme počkat. Já osobně dvakrát poklepu na displej obrazovky a zobrazí se mi Now Bar, který můžu stiskem hned i otevřít.

Jinak Now bar se objeví pouze tehdy, když jsou povolena oznámení na uzamčené obrazovce i oznámení aplikací. Když máte otevřenou aplikaci, a je zobrazen na uzamčené obrazovce v reálném čase, zatímco aplikace běží.

Přikládám Vám ještě odkaz na další informace, viz níže.

https://www.samsung.com/cz/support/mobile-devices/how-to-use-now-bar-and-now-brief-features-on-the-s...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

15 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @jirkkaaaa @Jozkor 

Now Bar momentálně nemá rozsáhlé nastavení či možnosti, ale bylo slíbeno, že se časem rozšíří. Takže musíme počkat. Já osobně dvakrát poklepu na displej obrazovky a zobrazí se mi Now Bar, který můžu stiskem hned i otevřít.

Jinak Now bar se objeví pouze tehdy, když jsou povolena oznámení na uzamčené obrazovce i oznámení aplikací. Když máte otevřenou aplikaci, a je zobrazen na uzamčené obrazovce v reálném čase, zatímco aplikace běží.

Přikládám Vám ještě odkaz na další informace, viz níže.

https://www.samsung.com/cz/support/mobile-devices/how-to-use-now-bar-and-now-brief-features-on-the-s...

jirkkaaaa
Pioneer
Možnosti
A jak to mám udělat abych to taky tak měl a když chci mít tdn nowbar musím mít zaplý Always on Display ?
0 Like
Pincula
Pioneer
Možnosti
Akoto, že už máte one ui7?
jirkkaaaa
Pioneer
Možnosti
Co máte za mobil ? S24 ultra už obdržela ONE UI 7 nevím jak je to s S24+ a klasickou 24 ale mám pocit že celá řada S24 obdržela ONE UI 7
0 Like
Pincula
Pioneer
Možnosti
To je divné, ja mám s24 ultra a doteraz mi nič nedorazilo...
jirkkaaaa
Pioneer
Možnosti
Záleží na tom z jaké jste země nebo z krajiny a záleží jakého máte operátora
0 Like
Pincula
Pioneer
Možnosti
Som na Slovensku a môj CSC kód (OWO) je globálny. Čo ma viac znervózňuje, že iný ľudia, ktorý to majú tiež globálne a sú na slovensku, aktualizáciu dostali.
jirkkaaaa
Pioneer
Možnosti
Uvidíte ale měl by jste jí určitě dostat také jen o pár dnů později třeba
0 Like
Pincula
Pioneer
Možnosti
Noo, teraz som pozrel druhý telefón, s24 normálny a ten aktualizáciu dostal a môj s24 ultra nedostal. Príde mi to strašne divné.