Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Always on display

(Téma vytvořeno: 10-04-2025 09:04 PM)
202 Zobrazení
JUra2
Explorer
Možnosti
Zdravím má tady někdo taky takový problém - mě dnes po aktualizaci na s24 Ultra se stále vypíná Always on display. Zapnu jej zamknu telefon a dejme tomu za minutu odemknu a Always je vyplý. Komunikoval jsem to na chatu Samsungu a dotyčný mi poradil pouze hodit telefon do nouzového režimu zda to nedělá nějaká aplikace třetích stran ale výsledek byl tentýž. Takže akorát jsem si přidělal práci protože telefon se kompletně rozhasil a drtivá většina věcí byla třeba znovu zprovoznit jako třeba klávesnice pozadí Launcher různé povolení aplikací výchozí aplikace atd.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Milan87
First Poster
Možnosti
Bude to dělat AodNotifi. Pro verze. Také jsem to tak měl.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @JUra2
je možné, že si něco nesedlo po tak obří aktualizaci. Pokud pozorujete vícero problémů, tak si myslím, že v tomto případě se bez továrního nastavení neobejdete. Je to pracné, ale lepší než se potýkat s problémy. Ono se to obecně i doporučuje.

lineari
Journeyman
Možnosti
Launcher máš originální? Zkusil bych vypnout něco co by mohlo měnit systém, Always on máš na automat?
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Po veľkej aktualizácii sa odporúča spraviť aspoň Wipe Cache. Prípadne by som skúsil vymazať medzipamäť aplikácie AoD, prípadne následne všetky dáta appky AoD (tu ale prídete o nastavenia AoD).

Ešte môže byť chyba aj v používaní iného launcheru, ako píše kolega nadomnou 🤔

JUra2
Explorer
Možnosti
Tak Wipe cashe jsem vyčistil v AOD odstranil všechny data ale AOD se stále samo od sebe vypíná. Launcher mám jiný Nova Launcher a aplikaci AodNotifi. Ale tady si teda já myslím problém není protože pokud telefon uvedu do nouzového režimu tak automaticky zablokuje všechny aplikace třetích stran takže dle mě v tomto režimu funguje pouze na svých originálních aplikacích a systemech Samsungu. Tovární nastavení se mi nechce zatím dělat je to neskutečná práce s tím co mám vše v telefonu.
0 Like
Řešení
Milan87
First Poster
Možnosti
Bude to dělat AodNotifi. Pro verze. Také jsem to tak měl.
JUra2
Explorer
Možnosti
Asi máš pravdu. Odinstalováno a zatím to drží. Snad to brzy opraví za ty roky co to mám jsem si zvykl na toto upozornění a teď to chybí. Bylo to tehdá nešťastné rozhodnutí odstranění notifikačních diod.
0 Like