Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Proč

(Téma vytvořeno: 14-06-2023 08:27 PM)
643 Zobrazení
Marekmarek1
Journeyman
Možnosti
Vyplňování hesel u telefonu za 40k 🤦 něco jde na Google něco na Samsung pass někdy to jde a jindy to zas nejde už jsem kvůli tomu dal Swift keyboard a zase nemám hesla se Samsung pass proč by to taky mělo být jednoduché kdyz to jde i složitě že
Dokud to bylo levnější než iphone tak jsem to tolerovat ale ted mám mobil za cenu ojeté Octavie a strašně mě tyhle věci serou 🤯
Tohle by měli řešit a ne nějaké dementní 
 widgety na zamikaci obrazovku 🤦
Jestli je tu někdo kdo neví o čem píšu. Tak si zkuste jak to funguje na ios když vám to vymýšlí a ukládá hesla úplně bez starostí na jedno místo proč mít těch míst 8 proooč🙄

Budou se někdy řešit tyhle základní funkce nebo to jsem jediný koho tohle trápí?😳

Synchronizace fotek na cloud asi fix 🤭 
19 Odpovědi
Solun
Voyager
Možnosti
Mne samsung pass funguje myslim uplne ve vsem bez ohledu na aplikaci ci v prohlizeci. A OneDrive prostredi se mi taky moc nelibi, ale synchronizace mi funguje dobre. Jedina vec - nejde synchronizace pametovy karty, tam to ani neuvadi jako moznost, jde pouze automaticky zalohovat pametovku, ale kdyz smazete z mobilu, tak v cloudu opravdu zustane - ale reknete mi jedinou app, ktera umi synchronizaci u pametovych karet.
Marekmarek1
Journeyman
Možnosti
Některé hesla mám na Google některá na Samsung pass - Samsung pass za mě neumí vymyslet heslo tak mám samozřejmě všude 12345 asi složité tam přidat tuhle funkci tak se v tom prostě motam..

A ohledně té galerie jsem měl na mysli to že co mám v telefonu a smažu to tak to chci smazat i z onedrive aniž bych musel otvírat další aplikace
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím, je to o tom jak si to vyladíte, mám vše již několik let (od androidu 4) provázáno s jedním google účtem, platím si Google One, fotky zalohuji přes Fotky Google, hesla mám v Chromu, tedy napříč zařízeními (PC, NB, tablet, foun) a sračky od MS nepoužívám. Mám na testování i Iphone a dokonce i tam mi bezproblémově fungují služby Google. Tak bych na ten Samsung zas tak moc neklel, mějte krásný den.
IT technik
0 Like
Marekmarek1
Journeyman
Možnosti
Takže si dát všechno od Google a vymazat Samsung apky tak proč si ten Samsung kupuju mě se třeba líbí víc Samsung browser než chrome.. Ale abych řekl pravdu klidně přejdu jen tím pádem budu mít Samsung jen hardware. Dají se nějak ty hesla ze Samsung pass do Google že bych to Teda celé přeinstalovat nebo už jsem teď prostě v pasti? 🙄
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, tohle je prostě nastavená filosofie. Mně by zase vadilo, že si něco odložím na OneDrive, kde mám 1 TB v rámci Office 365 a nemohl bych si uvolnit místo v telefonu. Naštěstí na rozdíl od iPhone můžete použít jiné aplikace, nepř. já používám FolderSync Pro, který umí synchronizovat mazání přesně tak, jak mu řeknu. Chvíli zabere nastavení, ale pak už se nemusím starat. Je to opravdu hodně o tom, že jestli jste zvyklý na nějaké chování z iPhone nebo vlastně odkudkoliv, tak to, že se to chová jinak, neznamená, že to je nutně špatně. A opakuju, filosofie Adroidu, a to jak u telefonu v ceně lepší večeře, tak v ceně půlky výplaty, je taková, že dostanete nějakou možnost přímo jako součást systému a pokud vám nevyhovuje, můžete ji nahradit.

Co se hesel týče, tam souhlasím, že to není ideální a projevuje se zde, že výrobci systému a nádstavby jsou různé společnosti a trochu si lezou do zelí. Mně se třeba vlastně nestáhly hesla ze Samsung Pass správně snad nikdy, proto doporučuju používat jinou aplikaci, které věříte (a tím myslím jak z hlediska bezpečnosti, tak z hlediska stability). Já třeba používám KeePass.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

middex
Pathfinder
Možnosti
Synchronizace s onedrive mi funguje normálně. Smažu z galerie smaže se i na onedrive. Nic se nevrací zpět. Hesla pouze samsung pass a no problem.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Vidím, že máte S10e - mám pocit, že se tohle chování právě měnilo, protože to lidem vadilo a teď se obrázek maže jen lokálně, ale v Galerii je stále vidět, protože zůstan na OneDrive (jo, je to matoucí)

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Mám to jak říkáte, Samsung mám jen proto, že dělají "nejlepší" HW pro Android, ale prostě Google je jeho tvůrce a až na pár výjimek (mailový klient a kalendář používám od Samsungu) dávám přednost Google řešení.
IT technik
0 Like
middex
Pathfinder
Možnosti
Mám S22. Screenshot_20230614_211753_Gallery.jpg

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like