Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy s23 Chyba

(Téma vytvořeno: 24-05-2025 10:06 AM)
224 Zobrazení
Beranos
Explorer
Možnosti
Zdravím, má také někdo problém s pruhem na zamykací obrazovce? Občas po zapnutí obrazovky mi proběhne v horní části displeje pruh, který problikne a pak zmizí.. Nevím, jak to nazvat ani vyhledat. Podařilo se mi vyhledat obrázek s podobným problémem , ale nenašel jsem vysvětlení proč. O mobil se starám skvěle snad a žádnou prasklinu nemá.. 🙈
( Fotka je z google, můj pruh je tenčí a šedivý jestli na tom něco mění 😂 )
image

4 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekny deň,danú vec by som asi riešil so servisom,či nieje dáky problém s displejom🤔.
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pokiaľ sa pruh objavuje len v tejto situácii, skúste ešte úplne pozmeniť zamykaciu obrazovku (prípadne vypnúť úpravy cez Good Lock na zamykacej obrazovke) a odsledovať či to bude robiť aj tak. V prípade, že by ste na nič neprišli odporúčal by som factory reset, aby ste pred kontaktovaním servisu vylúčili softvérový problém. Pokiaľ by ani to nepoviedlo k náprave tak potom by som odporúcal kontaktovať servis.
SnakeSK
Voyager
Možnosti
Je to sposobene tym ze OneUI 7 nie je plne dokoncene a pouziva stary driver pre GPU, UI7 je v podstate iba nedokoncena beta a Samsung bude finisovat veci s One UI 8. Aj na S25 ju vypustili neuplnu pri launchi.
Venombond007
Apprentice
Možnosti
Mám stejný problém 😭😭
0 Like