Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Cashback

(Téma vytvořeno: 14-06-2023 10:53 PM)
428 Zobrazení
Lennyvlvl00
Apprentice
Možnosti
Dobrý večer, mám koupený nový tel.
 Žádala jsem o cashback. Asi 24.8. Zatím nic. Nejsem si vědoma že by mi přišla potvrzovací zpráva do samsung members. Kontrolovala jsem často. Co mám dělat? Pořadí mi někdo? Děkuji 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, zpracování požadavku a aktivace banneru pro potvzení v aplikaci trvá až 30 dní od přijetí emailu o potvzení výkupu. Následně po potvzení v aplikaci Members je bobus zaslán na Vás účet a to do 35 pracovních dnů...
Předpokládám, že ta žádost byla 24.4 nebk 24.5, v srpnu se S23 ještě neprodávala... 🙂

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, zpracování požadavku a aktivace banneru pro potvzení v aplikaci trvá až 30 dní od přijetí emailu o potvzení výkupu. Následně po potvzení v aplikaci Members je bobus zaslán na Vás účet a to do 35 pracovních dnů...
Předpokládám, že ta žádost byla 24.4 nebk 24.5, v srpnu se S23 ještě neprodávala... 🙂

fajnsnek2
Lennyvlvl00
Apprentice
Možnosti
Ano máte pravdu je to čtvrtý měsíc. Spletla jsem se. Děkuji
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
A banner na potvzení v aplikaci Members ještě nevyskocil? Mělo by se to objevit v sekci Výhody. Pokud tam stále nebude, kontaktujte infolinku společnosti Samsung  800 726 786, kde to s Vámi kolegové prověří 🙂

fajnsnek2
Lennyvlvl00
Apprentice
Možnosti
Zatím se ještě neukázal. Zkusím si zavolat na infolinku. Děkuji za pomoc. Přeji hezký den. 🌞