Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

PDF soubory

(Téma vytvořeno: 18-02-2023 11:30 AM)
622 Zobrazení
Burina00
Student
Možnosti
Zdravím Vás, u S23+ mi nejdou otevřít PDF soubory s googlu disku, pomoci apk moje soubory u S10 mi to šlo. Píše to pouze načítání a nic se neděje.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Jen jsem to dopsal, přišla mně aktualizace apliakce Google Disk (2.23.061.1), která problém opravuje.  Pokud po instalaci aktualizace problém přetrvává, je třeba smazat data aplikace Google Disk - o žádná data tím nepřijdete, jen se aplikace hodí do správného stavu. Poté už funguje načítání PDF v aplikaci Google Disk i v Moje soubory.

Lidi, neházejte všechno na Samsung... :winking-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Burina00 

ano na mé S23U to také jen načítá. Můj táta s S22U a stejnou verzí aplikace je bez problémů. Osobně čekám na následující aktualizaci, která to snad opraví. Stáhnout starší verzi apky jsem nezkoušel, zas tak moc to nepotřebuji.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, stejně se chová aplikace Disk od Google, předpokládám tedy, že problém je na straně Google, nikoliv Samsungu.

Situaci lze prozatím vyřešit tak, že místo otevírání přímo v aplikaci zvolíte "Otevřít v", soubor se pak otevře ve vaší oblíbené aplikaci.

Screenshot_20230218_152410_My Files.png

Screenshot_20230218_152415_Android System.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Jen jsem to dopsal, přišla mně aktualizace apliakce Google Disk (2.23.061.1), která problém opravuje.  Pokud po instalaci aktualizace problém přetrvává, je třeba smazat data aplikace Google Disk - o žádná data tím nepřijdete, jen se aplikace hodí do správného stavu. Poté už funguje načítání PDF v aplikaci Google Disk i v Moje soubory.

Lidi, neházejte všechno na Samsung... :winking-face:

Burina00
Student
Možnosti
Supr maká to už, dekuji moc za odpovědi všem 🙂
0 Like
Burina00
Student
Možnosti
Dekuji, maká to 😀
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
To je dobře. Ještě byste mohl označit správné řešení pro ostatní, děkuji :smiling-face:

0 Like