Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S23 ultra - wifi se odpojuje

(Téma vytvořeno: 18-02-2023 02:21 PM)
1033 Zobrazení
Loudr
Apprentice
Možnosti
Dobry den, uzivatele samsungu s23 ultra si napric internetem stezuji, ze wifi se po case odpojuje a prepina na datove pripojeni. Pri otevreni nabidky wifi se pripijeni ukazuje jako pripojene, ale bez pristupu k internetu.

Jedna se hlavne o pripojeni k wifi6. Doma mam wifi 6, 2.4 a 5 ghz pasmo sdileji stejne SSID. Zkousel jsem nescetne workaroundu jako rozdelit pasma na rozdilne SSID, wifi safe mode a spoustu dalsiho. Pozoruje nekdo dalsi tento problem?
0 Like
13 Odpovědi
uzivatelzjihu
Helping Hand
Možnosti
Testuji tento telefon aktuálně 12 dní a nic takového zatím nepozoruji.Nepřesouval jsem všechny data a nastavení z předchozího modelu,tak třeba jestli to nebude tím.
0 Like
Loudr
Apprentice
Možnosti
I to ruzni uzivatele testovali a nenasla se souvislost. Zapomenout nastaveni wifi je prvni co jsme zkouseli
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, obecně za problémy s WiFi může poměrně často nějaké zařízení s bluetooth nebo rušení od sousedů. Nemám zkušenosti s WiFi6, u mého routeru jsem kladů důraz na Gigabitové porty a WiFi6 jsem nějak neřešil, takže teď se doufám neztrapním: změna kanálů je možná? Nepomohla? U WiFi 2.4/5 GHz to často pomůže.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Loudr
Apprentice
Možnosti
Diky za prispevek, zmenu kanalu jsem zkousel. Vypnul sem 5ghz a zustal na 2.4 . Stejny problem. Ve stejne domacnosti jede uplne bez problemu S10 a S21 ultra se stejnym nastavenim. Router bohuzel nejde prepnout do modu Wifi5.

Problem se resi napr. Tady
https://www.reddit.com/r/samsung/comments/10w75wh/s23_ultra_wifi_issue/
0 Like
LEINADL
Voyager
Možnosti
Používám wifi 6 a bez problémů. Nic z toho co popisujete jsem nezaznamenal. Zkuste zapnout vývojářské menu, to je vždy první co udělám u telefonu (na screenu vidíte jak mám nastavené sítě) a problém s wifi nemám.Screenshot_20230218_185702_Gallery.jpgScreenshot_20230218_185647_Gallery.jpg
0 Like
Loudr
Apprentice
Možnosti
Mam uplne stejne nastaveni, jako Vy
0 Like
JHonza
Navigator
Možnosti
Dobrý den, u nových modelů mobilů může přicházet v úvahu i "problém" na straně ovladačů WiFi v routeru. Je otázkou, kdo se ujme nápravy (jestli výrobce mobilu nebo výrobce ovladačů/routeru).
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Většinou to dělají hloupé routery co si vyšilují a odpojují zařízení, měl jsem takový tak byl nahrazen novým který funguje bez problému. Již byl zastaralý a nový FW pro něj nebyl. Dělalo mi to na S22.
FoxGreen
Explorer
Možnosti
Zdravím, já mám spíš jiný problém ale možná to spolu souvisí, blbne mi takhle hotspot, ikdyž mám AX notas tak wifi 6 hotspot mi vůbec notas nenajde a na 5Ghz i 2.4Ghz se po chvíli odpojí dokud ho zase ručně nepřipojim přitom hotspot na telefonu se nevypnul
0 Like