Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pracovní profil - automatické zapínání/vypínání

(Téma vytvořeno: 18-02-2023 07:21 PM)
2146 Zobrazení
Michal_T_67
Pioneer
Možnosti
Zdravím, 
měl bych na vás s dovolením dotaz. Přešel jsem na S23+ z Oneplus, kde byla v Digitální rovnováze možnost nastavit konkrétní čas pro automatické zapínání a vypínání pracovního profilu. Bohužel v Digitální rovnováze Samsungu, ani přes rutinu jsem tuto možnost nenašel. Nejblíže je jen možnost přidat si zástupce do notifikační lišty a zapimau/vypínat vždy ručně...
Nějaký tip jak na to? 

Díky!

0 Like
7 Odpovědi
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Dobrý večer, je možné k tomuto použít režimy a rutiny.
0 Like
Michal_T_67
Pioneer
Možnosti
Toto bohužel nefunguje tak, jak potřebuji. Cílem je, vypnout, pozastavit aplikace z pracovního profilu na určitou dobu. Ne jen změnit některá nastavení telefonu. Děkuji
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, pokud vám nevyhovuje režim Práce, mohl byste podrobněji popsat, co všechno potřebujete udělat? Neznám OnePlus (tohle je obecně těžké, když někdo chce fuknce "jako na zařízení xyz).

Kromě režimu můžete použít i rutinu, která má víc možností akcí a nebo placenou aplikaci Tasker, která toho umí opravdu hodně. Ale pro přesnější radu bych fakt potřeboval vědět, co přesně to má dělat.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Michal_T_67
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, samozřejmě rozumím, že je to obecně těžké žádat funkce z jiných zařízení, ale toto bylo spíše součástí Digitální rovnováhy od Google.
Potřeboval bych, aby v konkrétní dobu, například od 7 do 15:30 byl aktivní pracovní profil a jeho aplikace a mimo tuto dobu došlo k pozastavení pracovního profilu a společně s tím i pozastavení aplikací z pracovního profilu, včetně oznámení, atd.
Pokud bych chtěl například kouknout na email mimo nastavený čas, musel bych pracovní aplikace, profil ručně zapnout.
Zde screeny, čeho potřebuji dosáhnout ideálně automaticky.
Nyní to jde jen pouze manuálně, kdy musím v liště vypnout, zapnout Pracovní aplikace.
Děkuji Screenshot_20230218_201433_Nova7_1000000468_1676756013.jpgScreenshot_20230218_201500_Nova7_1000000469_1676756020.jpgScreenshot_20230218_201528_Nova7_1000000470_1676756025.jpgScreenshot_20230218_201537_Nova7_1000000471_1676756031.jpg
0 Like
Streki
Pathfinder
Možnosti
Léta používám Režimy a rutiny od Samsungu. Výhodě je, že lze skoro vše nastavit bez rootu. Nevýhoda je spolehlivost a nemožnost restartovat rutinu. Ale jinak spokojenost. Používal jsem i jiné, ale nutnost rootu dost omezoval pouziti. Tady je vše co potřebují.
0 Like
MartinH-22
Apprentice
Možnosti
Povedlo se nějak vyřešit? Mám stejný problém... díky za odpověď.
0 Like
Michal_T_67
Pioneer
Možnosti
V rámci Digitální rovnováhy a nějaké automatizace jak jsem byl zvyklý z jiných značek to u Samsungu bohužel nejde. Nakonec jsem to obešel tak, že jsem si v Outlooku a Teams nastavil pracovní dobu, respektive režim nerušit po této nastavené době. Když mám volno, přes ikonu v liště musím pracovní režim vypínat ručně. Jiný způsob jsem nenašel.