Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Odpojování od mobilni sítě

(Téma vytvořeno: 05-06-2023 10:24 AM)
1829 Zobrazení
kopik84
Journeyman
Možnosti
Ahoj. Nesetkal se někdo s odpojovanim telefonu od mobilni sítě. Telefon se odpojí od sítě a už se nepřipojí nazpět. Jde pouze tísňové volání. Je nutné vypnout a zapnout sim kartu. Vyzkoušel jsem e sim i oba sloty na plastovou sim a výsledek je pořád stejný. Plastovou sim kartu jsem také vyměnil za novou. Jediné co jsem vypozoroval že se to často stává když projedu místem bez signálu. Jelikož těmito místy projíždím každý den tak je to naprd. Tovární nastaveni jsem také zkoušel. Telefon je zakoupen od Tmobile. 
19 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jestli jste schopný toto chování navodit, doporučuju - pokud je to možné - ho natočit nebo aspoň si přesně zaznamenat místo, kde se to děje a čas a pak kontaktovat operátora. Tohle může být klidně chyba v konfiguraci vysílačů.

Na mobilu můžu poradit kromě toho, co jste už zkusil, asi jen resetování nastavení sítě nebo neoblíbený factory reset. (pardon, teď vidím, že továrko už jste dělal, takže tohle nemá cenu) Případně zkusit, jestli by nepomohlo vypnutí 5G, VoLTE nebo si obecně pohrát s nastavením připojení. Nepovažoval bych to za řešení, spíš za stopu pro operátora nebo servis; čím víc informací budou mít, tím větší je čance na rychlé řešení.

Jinak bych ještě chtěl zmínit, že popisované chování není u S23 nic, s čím bychom se setkávali.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Cudla
Explorer
Možnosti
Standardně se mi to stává také. Nejhorší je že to není já telefonu vidět a tváří se jako že je vše ok dokud nechci jít na internet nebo dokud se mi někdo nesnaží dovolat.
Pracuji v nemocnici a toto se stává především když vejdu do podzemních prostorů kde není vůbec signál a pak se vrátím (S23 ultra )
0 Like
honza63
Pioneer
Možnosti
používám 2G a mám teměř všude signal myslim ,že 3G,4Ga 5G je na hovno
0 Like
kopik84
Journeyman
Možnosti
A jakého máte operátora a odkud koupený telefon?
0 Like
kopik84
Journeyman
Možnosti
Děkuji za radu. Nemohl by být zakopaný pes ve firmwaru telefonu? Telefon je brandovany od Tmobile takže si myslím že tam bude mírně upravený. Přítelkyně a dcera mají taky Tmobile a telefony a52s a a33va jim se to neděje. Tím bych asi vyloučil chybu v konfiguraci vysílačů.
0 Like
Cudla
Explorer
Možnosti
Operátor T-Mobile, CZ distribuce (ispace)
0 Like
sterba
Student
Možnosti
Popisovaný problém se mi stával na tmobile neustále, měl jsem ho cca měsíc v rámci úprav tarifů, a mohl jsem být na 5g, zapl jsem appku, abych se podíval na kamery a v ten moment mě to odpojilo od internetu (s O2 Sim se to neděje). Neustále se mi to také náhodně odpojovalo od sítě v místech kde bylo 5g, nebo přestal jet z ničeho nic internet na několik minut, přitom se telefon tvářil, že připojený je.... Troufám si tvrdit, že je to problém tmobile simek, jak jsem se vrátil zpět k O2, žádný problém už nebyl (vše n popisované na s23u)
0 Like
M_i_l_a_n
First Poster
Možnosti
Před týdnem jsem si pořídil S23 a už se mi to stalo dvakrát. Taky T-mobile.
S jiným telefonem se mi to ale nestávalo 😞
0 Like
kopik84
Journeyman
Možnosti
Děkuji za příspěvek.
0 Like