Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nahrávání hovorů = S23 Ultra

(Téma vytvořeno: 04-06-2023 07:28 PM)
2279 Zobrazení
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Ahoj lidi. Jdu sem pro další radu. Jak všichni víme, tak google zakázal nahrávání hovorů tuším od Androidu 12, kdy znepřístupnil API. Je teď už nějaká možnost nahrávání, nebo zatím je to furt na .......... Já osobně bych potřeboval nahrávat hovory přes sluchátka - bluetooth, což vím že je problém ve všech apkách na storech. Zjistil jsem, že je možné i udělat změnu CSC telefonu a pak by mělo jít nahrávání normálně, ale do toho se mi úplně nechce. Je tedy nějaká možnost? Nebo jsme díky evropské unii všichni v pytli. Díky za reakce
0 Like
9 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @zRozenLev
pokud vím, tak situace se nijak nezměnila. Ano, možnosti jsou jak nahrávání zpřístupnit, např. Vámi zmiňovaná změna CSC, ale oficiálně nikoliv. Alespoň ne v použitelné podobě.

0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím, změna CSC kódu Vám může přinést hodně nepříjemností např. nemožnost platit Gpay.
IT technik
0 Like
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Jj to přesně jsem četl, tak proto do toho nejdu, škoda, že Samsung něco takového neudělá aby vše fungovalo. Ale diky za infa
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravim, změna CSC u telefonů z volného prodeje není až takový problém. Horší je to u telefonů které jsou koupené u operátora, a navíc brandované. Mám tak svou S22, nemůžu změnit CSC kvůli aktualizacím, které potom nejsou dostupné.
0 Like
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Já mám telefon od Vodafinu a bremdlej neni. Je jako z volného prodeje
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
To není problém Samsungu, ale postoj Googlu, který je k tomu nucen legislativou. Tady je článek, který to podrobně popisuje. https://m.mobilmania.zive.cz/nahravani-hovoru-na-androidu-nadobro-skonci-nepomuzete-si-ani-obchazeni...
IT technik
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Vodafone to už nedělá, bohužel O2 to dělá pořád, je to hodně blbý s animací zapnutí a vypnutí. 🙁
0 Like
zRozenLev
Pathfinder
Možnosti
Tak teď jsem zjistil, že aplikace CUBE ACR - nainstalovaná ze Samsung store nahrává hovory úplně skvěle. Je krásně slyšet jak protistrana, tak já. Jen zase má problém s bluetooth. Jinak vřele doporučuju kdo nepotřebujete nahrávání přes HandsFree.
Members_QaAZR7m
First Poster
Možnosti

Samsung pro rok 2024 dokáže nahrávat telefonní hovory i přes bluetooth po menších úprav. Stačí odinstalovat aktualizace pro aplikaci telefon a změnit  CSC kód pomocí aplikace SamFwToolSetup_v4.9 na SEK což je Ukrajina. Na závěr povolit v aplikaci telefon nahrávání hovoru a je hotovo . Hovory se poté zaznamenávají do aplikace záznamník.

Je možné že po změně CSC kódu přijdete o záruku.

0 Like