Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nevypínání přehrávání

(Téma vytvořeno: 08-11-2023 11:47 AM)
473 Zobrazení
Members_k54bhZr
First Poster
Možnosti

Zdravím,

u předchozího modelu S10 se mi po vypojení jakéhokoliv bluetooth zařízení  sama od sebe pausnula hudba v aplikacích jako je třeba S nebo při přehrávaní tv  v aplikaci. Toto nastavení mi vyhovovalo.

U tohoto modelu se po vypojení příslušenství hudba automaticky přepne na reproduktor telefonu. Jde toto nastavení nějako změnit?

Díky

0 Like
7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den,

nevím jaký přehrávač používáte, ale já mám hudbu zejména přes Spotify a tam to funguje na S23 Ultra tak jak popisujete. Po odpojení BT sluchátek se hudba pozastaví... 

fajnsnek2
0 Like
Members_k54bhZr
First Poster
Možnosti

Zdravím , ani u Spotify ani třeba u o2tv mi to právě takhle nefunguje. Nejde to někde přenastavit?

0 Like
Members_k54bhZr
First Poster
Možnosti

Zdravím , ani u Spotify ani třeba u o2tv mi to právě takhle nefunguje. Nejde to někde přenastavit?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tohle si vůbec neuvědomuji, že bych to musel někdy zapínat - a to mám sluchátka Samsung, Sony, Huawei atd.

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkuste jít do Nastavení ➤Obecná správa ➤ Obnovit a tam zkuste Obnovit nastavení Wi-Fi a Bluetooth, případně Obnovit nastavení usnadnění.

Mně to také funguje, ale všechna moje sluchátka mají funkci, kdy poznají, že je sundávám a odešlou příkaz pro zastavení hudby. To se ale nastavuje v příslušné aplikaci a je to něco jiného, než když se odpojí. Ale používám i bluetooth konvertor na jack Sony SRS-XB10, a ten když vypnu, tak se hudba také zastaví.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Trawen
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, nevím, jestli Vaše bluetooth zařízení je zařízení se zvukovým výstupem? Jestli je to totiž něco jiného, pak telefon nemá důvod pozastavovat média. Každopádně můžete to prozatím trošku škaredě obejít rutinou. Nenašel jsem v nabídce možnost média pozastavit, ale můžete alespoň ztlumit hlasitost médií na nulu a vyhnete se tak aspoň nepříjemným situacím, kdy telefon začne najednou nahlas hrát. Viz přiložený obrázek. Zde se po odpojení mého JBL reproduktoru ztlumí hlasitost na nulu.

Edit: Napadlo mě ještě ohavnější řešení, po odpojení vašeho bluetooth zařízení můžete výstup vašich aplikací nasměrovat do Bluetooth, kde by se podle mě měly automaticky zastavit, protože nebudou mít kde hrát. Viz druhé fotoScreenshot_20231108_132757_Modes and Routines.jpgScreenshot_20231108_133819_Modes and Routines.jpg
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Members_k54bhZr 

Napadá mě ještě dělal jste přenos zálohy z Galaxy S10 na S23? Přece jen skok mezi OS Android je poměrně velký , právě přenést dat v rámci zálohy mohl přenést i tento problém. 

fajnsnek2
0 Like