Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vibrace

(Téma vytvořeno: 18-01-2024 12:07 AM)
1030 Zobrazení
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Hoj. 
Nevíte proč telefon vibruje v určitých aplikací, i když mám všechny vibrace vypnuty? Je to něco jako zpětná odezva. Třeba při přehrávání videií na Youtube když chci posunout na jinou úroveň, tak to při pouštění posuvníku slabě zavibruje. Nebo v Můj-Tmobile tam to taky někde dělá. Nebo po spuštění aplikace Ezviz na kamery-načtení hlavní stránky zavibruje. Je možné, že to mají nastavené aplikace a nejde to nijak ovlivnit? Protože na Galaxy A40 se mi to nestávalo.

image

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
OXO37
Hotshot
Možnosti
Je to haptická odezva systému. Když jí nechcete, posuňte posuvník "Intenzita vibrací systému" úplně do levá.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
Řešení
OXO37
Hotshot
Možnosti
Je to haptická odezva systému. Když jí nechcete, posuňte posuvník "Intenzita vibrací systému" úplně do levá.
0 Like
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Aha dobře vyzkouším.
0 Like
Dušánek
Pathfinder
Možnosti
Ale nedává to smysl, měli by mít ještě kolonku pro tuto odezvu, protože když posunu intenzitu vibrací systému na nulu, tak pak nefungují ani ty všechny ostatní pod tím. Trochu na hlavu.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Logiku v tom nehledejtelejte. Spousta nastavení funguje jen u app od Samsungu. Je to taková schíza, dva účty a tuplovaný některý zásadní app.
Už se těším, až se někdy všichni kolem Androidu domluví a začnou spolupracovat. To je ale asi utopie.
0 Like
Terkus
First Poster
Možnosti
Dobrý den, kdyz zapnu telefon, začne mi to porad vibrovat a to mi neprichází žádné oznámení. Kdyz někomu píšu a zavibruje,tak mě to vyhodí klávesnici. Zkoušela jsem vypnout oznámení, restartovala jsem telefon a aktualizace prý není ještě potřeba. Mám v pořádku hardware. Tak co je za problém?
0 Like
nikiiiwiqiiq
First Poster
Možnosti
Taky mi to dělá třeba když jdu na snapchat tak mi začne telefon vybrovat a chtěla bych vědět jak to zastavit i když mám vyplé vibrace
0 Like