Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vibrace

(Téma vytvořeno: 12-06-2025 10:31 AM)
222 Zobrazení
Hejhulak
Pioneer
Možnosti
Čau. Mám takový dotaz, jestli to dělá někomu taky.
Telefon a někdy i hodinky mi samy od sebe velice slabounce zavibrují. Každý se podívám, že mi něco přišlo a ono nic. Začalo to po druhém patchi nové aktualizace. Začal jsem to víc vnímat, když jsem šel venku a potřeboval jsem za chůze něco vyhledávat. Vypadalo to, jak by počítal např. Každých 50m a systém brnknu do vibrací. Přitom jsem neměl zapnutou žádnou funkci záznamu chůze a ani nemám nainstalovanou jinou aplikaci na počítání kroku nebo podobně. Vše jen Samsung aplikace. 
Myslel jsem si, že už mám psychosomatický problém a v podprahovce už cítí vibrace z telefonu a s hodinek watch 6. Ale vypozoroval jsem, že úplně psychouš nebudu. 
Dnes mě při petiminutovém sezení zavibrovaly zase hodinky. Nechápu 
0 Like
6 Odpovědi
5ta1da
Voyager
Možnosti

Je to výstřel od boku, ale třeba tě to navede správným směrem.

Mě se poslední dobou děje něco podobného, občas slyším zvuk oznámení a pokud mám hodinky, tak zavibrují a nikde nevidím žádné oznámení, na které by se dalo reagovat. Pak se mi to jednou stalo zrovna, když jsem měl telefon v ruce a stihnul jsem si to přečíst: "Mobilní síť nemá přístup k Internetu. Nelze získat přístup k soukromému serveru DNS". Používám dns.adguard.com kvůli blokování reklamy a asi jim to poslední dobou trošku zlobí. Potíž je, že to oznámení ihned samo zmizí.

Podařilo se mi ho ale najít v historii oznámení v sekci Systém Android a tak zní i moje rada:
Podívej se do Nastavení -> Oznámení  -> Rozšířené nastavení  -> Historie oznámení a tam zkus pohledat, co by to tak mohlo být.

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
presne ako Vám poradil 5ta1da, na začiatok si aktivujte históriu oznámení a skúste odsledovať oznámenia.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň @Hejhulak 

V GoodLock je na to špecialný modul NiceCatch. Funguje však len na telefóne, ale možno aspoň niečo 😉

0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti
Mě se dnes stalo to samé v noci ale internet už nenaskočil. Šlo volat ale mob. síť nemá přístup k internetu. Vyřešil jsem to obnovením nastavení mobilní sítě. Zatím OK.
0 Like
Daznael
Navigator
Možnosti
Dělal mi to mobil, nicecatch nic neukázal a nakonec to zmizelo když jsem vypnul všechny možnosti v usnadnění. Pak jsou ještě vibrace když displej dosáhne maximálního jasu, někde jsem o tom četl že to přidali do OneUI7
0 Like
Hejhulak
Pioneer
Možnosti
No s tím maximálním jasem to vypadá nejpravděpodobněji. Chodil jsem venku na slunci 👌 Díky