Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problem s prehravanim medii

(Téma vytvořeno: 19-05-2024 08:49 PM)
289 Zobrazení

Tento problém mám také

JNGee
First Poster
Možnosti
Ahoj,

Z ničeho nic se mi videa na YouTube začala přehrávat na 3 skoky a poté hned další slladba (video), která byla v playlistu a to také na 3 skoky a další. 
Myslel jsem si, že je to problém youtube, ale k mému překvapení to podobné dělají i audio knihy v Audiolibrix a Alza médium. Tam přehrávání jde chvíli a pak skočí dalších kapitola a tak stále dokola. 
Zkoušel jsem odinstalovat i aktualizace, ale pořád nic, problém přetrvává. 
Napadá někoho co s tím, než telefon hodím do továrního nastavení? 

Děkuji.

0 Like
4 Odpovědi
JulesCrown
Pioneer
Možnosti

to je zvláštne chovanie. U iných aplikácií sa teda chyba neprejavuje? Opýtam sa, nejak mechanicky poškodený displej nie je? Alebo možno znečistený? Deje sa to dlho? Čo mohlo predchádzať?

0 Like
TommyCZ
Troubleshooter
Možnosti
Nenapadá mě nic pokud jste zkoušel i vymazat data aplikace, restart telefonu a I jste dělal reinstal aplikace tak bych asi zkusil tovární nastavení.
Zkoušel jste i jiné přehrávače a pustit si tam nějaký film?
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň, 

pokiaľ zariadenie nie je nijak poškodené a nepomáha klasické ako reštart, zmazanie dát aplikácie, reinštalácia appky, wipe cache partition, tak by som si ešte overil, či to nerobí nejaké pripojené príslušenstvo. Ak nie, tak by som spravil factory reset, čo bude asi aj rýchlejšie ako prácne hľadať, čo môže spôsobovať tento bug.    

0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@JNGee zdravím, dajte nám vedieť 😉

0 Like