Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy S23 kompatibilta

(Téma vytvořeno: 20-09-2023 06:46 PM)
195 Zobrazení
BBGun
Explorer
Možnosti

Ahojte, 

nemáte niekto skúsenosť? - úvahy a teórie ovládam, ide mi čisto o skúsenosť. Kompatibilita Galaxy S23 a Huawei GT3. Pôjdu spárovať? Viem, že kompatibilita nie je potvrdená so Samsungom, ale zaujíma ma reálna skúsenosť. Ďakujem pekne, hodinky sú skvelé a nové, baterka úžasná, nech nemením zas všetko.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
RiseUpUp
Pioneer
Možnosti

Ak teórie a úvahy ovládaš, vieš, že oficiálne je kompatibilita iba medzi produktami Samsung - Samsung. 

S S23 má kamarátka spárované Huawei, ale aké konkrétne neviem, vraj funguje všetko ako má. Skús navštíviť Samsung obchod alebo ak máš niekoho kto už telefón má, over si kompatibilitu a stiahni si tam aplikáciu, uvidiíš, ako sa zachovajú 😉

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Řešení
RiseUpUp
Pioneer
Možnosti

Ak teórie a úvahy ovládaš, vieš, že oficiálne je kompatibilita iba medzi produktami Samsung - Samsung. 

S S23 má kamarátka spárované Huawei, ale aké konkrétne neviem, vraj funguje všetko ako má. Skús navštíviť Samsung obchod alebo ak máš niekoho kto už telefón má, over si kompatibilitu a stiahni si tam aplikáciu, uvidiíš, ako sa zachovajú 😉

danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Pekný deň,ako sa pise hore,100%kompatibilita tam zarucená určite nebude-to je bezproblémovou samozrejmostou samsung watchov na samsung,aj ked sa píše že sú kompatibilné s kazdym zariadenim Android a Ios.Ale zase na margo toho,musim napisať,že kolega ich pouzíval,mal ich sparované s S-22 ultra,vravel že nastavenie sparovania s Androidom mu trošku trvalo,musel si tiež stiahnuť Huawei Health cez Galaxy Store,kde ho dal Samsung do ponuky,lebo z Google Play to vyradili z ponuky,ale nestazoval sa.Ale aj tak prešiel na watch 5.Obmedzenie na niektore funkcie je väčšinou na Iphony.🖐
mironmusic
Pioneer
Možnosti
Mam s23+ a nové Huawei Watch GT 4 a fungujú bez problémov aj telefonovanie nemá problém a to ich mám od utorka

Mám aj buds2 pro a nečakal som že ich budem používať na počúvanie hudby cez tieto hodinky ale hrajú dobre a hlasno .
0 Like
Lukáš88
Explorer
Možnosti
Ja som mal aj Huawei aj Xiaomi a všetko mu funguje bez problémov. Mám S23 Ultra . Kto tvrdí opak tak klame .