Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

E-Sim

(Téma vytvořeno: 23-08-2023 06:28 PM)
389 Zobrazení
Marek1990
Pioneer
Možnosti
Zdravím chcel by som sa opýtať aké máte skusenosti so sim E-Sim ?
Hlavne asi ohladom signalu.
Či sa to oplati aktivovať alebo si radšej nechat fyzicku sim kartu?
A či má niekto skúsenosti priamo s operátorom Orange lebo ka tam mám aktívnu službu že na jedno telefónne číslo 2 sim karty.

15 Odpovědi
Marek1990
Pioneer
Možnosti
Ďakujem za info
0 Like
TheePiPo
Explorer
Možnosti
Ako uz dakto písal, výhodou je ze si mozes zrusit pin a po restarte telefonu nabehne rovno internet ak mas nonstop zapnuté data, takze vies ziskat polohu a simku bez pinu ti nevie nikto vybrať. Nevýhoda je, ze zatial Android telefony nevedia preniest esim medzi mobilmi, myslím ze Iphony to vedia, ale od android 14 by sa to malo myslim dat. Cize ak menis mobil tak v orange som platil 10€ za prenos esim co je celkom čiastka za taku hlúposť
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne tiež používam Orange a tiež som nad tým už špekuloval. Ale po zistení (aspoň v dobe, kedy som to zisťoval ja, to tak bolo), že za eSIM im mám platiť 10€ a za každé vygenerovanie nového QR pre nahranie eSIM profilu do telefónu im platiť znovu (neviem, či to bolo 2€, 3€, alebo 5€), tak som sa na to vykašľal.

Ďalšou vecou, ktorá ma odradila, je fakt, že na Slovensku ŽIADNY operátor neponúka možnosť rovnakého čísla na 2 SIM (fyzická SIM + eSIM). 

eSIM má svoje výhody, ale myslím, že momentálne na SK a zrovna pri Orange, to moc zmysel nedáva. Ale to je môj osobný pohľad 😉

0 Like
Marek1990
Pioneer
Možnosti
Zdravím ano aj ja si myslim ze to este nie je na Slovensku na takej urovni aby sa to uz oplatilo používať aj ked tu jednu vyhodu to ma ze sa neda pri odcudzeni vyhodit z mobilu
0 Like
Sylvo007
Helping Hand
Možnosti
Dnes som objavil takúto možnosť v telefóne S23. Možno sa dá týmto predísť poplatkom za prevydanie eSIM u niektorých oberátorov... 😉
Screenshot_20230904_115048_Call settings.jpg
0 Like
Tomáš737
First Poster
Možnosti
Zdravím dnes som si nahral dve eSim karty do z fold 5ky jedna orange druha telekom a teraz ma nepustí používať obe karty tak ako keď boli sim karty klasické. Viete mi poradiť?
0 Like