Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nefunkční VoWi-Fi na S23 s O2 SIM

(Téma vytvořeno: 07-09-2024 10:03 PM)
310 Zobrazení
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, máte někdo stejný problém s S23? Nefunguje VoWi-Fi na O2 SIM, místo spuštění hovoru je ticho. Když jsem si půjčil na zkoušku S22 koupenou v O2 tak VoWi-Fi fungovalo. Když jsem řešil problém na O2 prodejně tak mi nabídnuli odeslání do servisu s přehráním softwaru. Máte někdo prosím nějaký tip jak si mohu pomoci? Nechci rozhodně přehraní s přednastavením od O2. 
Děkuji za pomoc.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Žádné vyřešeno, až teď je vyřešeno! Nakonec chyba u O2, byla mi doporučena jejich aktualizace kvůli službám, ale raději ne. VoWi-Fi už funguje...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Skusil si to teda i opacne? V tvojom tel.inu SIM? Fakt nefunguje?
Fungovalo to vobec niekedy na tvojom tel?
Servisu sa neboj, neprehraju ti telefon s brandovanim O2, posielaju to do autorizovaneho servisu, stačí si to s nimi dohodnúť.
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Zkusil jsem T-mobile, VoWi-Fi fungovalo. Jen už jsem zapomněl zmínit v příspěvku. Ihned od začátku byl problém u O2 s VoWi-Fi, jiný operátor funguje bez problému.
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
A to sa vyjadril jeden pracovník? Môže sa zmýliť, očividne je tel.v poriadku, zmena SIM taktiež bola?
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Měnil jsem SIM kvůli tomu. Přesto je stále problém, zkusil jsem i předplacenou O2 SIM a stále stejné. Zkusil jsem ohledně toho problému kontaktovat podporu O2, bylo mi sdělena stejná informace jako na O2 prodejně.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Na síti O2 jsem byl až do srpna. VoWiFi fungovalo naprosto bezproblémově (A52s, A54, S23, ovoce). U O2 bych si firmware také nenechal přeinstalovat.
Teď jsem u Vodafone a štve mě neustálé oznamování - IMS zpráva "Vodafone WiFi volání". Ikona VoWiFi se nezobrazuje, jako u O2. A občas vypadává volání. To se také nestávalo. Telefony jsou z EU a globální distribuce.
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Mám S23 mám běžné ČR distribuce, jen se bojím toho přehrání u O2. Nechci jejich brand, kdysi mi to udělali na A40, nic příjemného to nebylo.
OXO37
Hotshot
Možnosti
Do toho bych také nešel. Raději bych si nechal přeinstalovat firmware v autorizovaném servisu.
Mě naštěstí funguje VoWiFi bez problémů u všech operátorů (ČR). S23 mají v seznamu podporovaných modelů.1725820917509.jpg
0 Like
Vsil
Helping Hand
Možnosti
Také mám stejně na S23 EUX. Nenapadlo mě zkusit tovární nastavení.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Ano, s tím souhlasím. Před tím, než bych šel do servisu, bych to také zkusil. Začal bych ale prvně obnovením nastavení mobilní sítě (pokud jste nezkusil). Až pak tovární nastavení.
0 Like