Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android auto

(Téma vytvořeno: 26-02-2025 03:34 PM)
38 Zobrazení
Martule
Explorer
Možnosti
Díky všem, už to funguje 🤭 
Dobrý den, potřebuji poradit s připojením 23 ultry k android auto.Vyzkoušela jsem redukci s original kabelem od telefonu, samsung kabel usb A/ usb C, gogen datovy kabel a nic, píše mi to - Certifikovaným kabelem připojte telefon, takže už nevím co udělat. Synův iphone 15 se připojil přes všechny kabely. Předem děkuji 
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
s Android auto to niekedy býva veľká lotéria. Osobne som mal tiež situáciu kedy S21U, S22U aj S24U fungovali dobre a S23U sa nedarilo spojiť. Potom som sadol do druhého auta a tam zas jedine S24U mala problém.
Aby to fungovalo môžete vyskúšať:
- iný kábel - tu by som nepovedal, že by ten pribalený k telefónu by mal fungovať skôr ak má výrobca auta nejaký odporúčaný (alebo pohľadať na nete),
- odinštalovať aktualizácie AA, či vyskúšať nejakú staršiu verziu AndroidAuto.
- skúsiť navštíviť servis a požiadať o aktualizáciu softvérú v mediálnom systéme auta
- kúpiť z Číny USB modul na bezdrôtové pripojenie AA, pripojíte to do USB a telefón sa bude pripájať bezdrôtovo (moja mamka si to pochvaľuje).
Martule
Explorer
Možnosti
Děkuji, mrknu na to, na aktualizaci infotainmentu jsem se včera ptala, auto má poslední verzi.
0 Like
Ajvn
Pioneer
Možnosti
Fungovalo mně to na starším Ceedovi než máte Vy. A přes WiFi to podle mně pojede také,měl jsem to tak, měl jsem v usb zapojený tady tento Dongle
https://a.aliexpress.com/_EyqU2Jm
Martule
Explorer
Možnosti
Vyzkouším, díky
0 Like
_van
Explorer
Možnosti
Mám ceed z roku 2020 s mobilom s20 note išlo android auto bez problémov spojiť káblom
a tak isto aj s23 ultra s android autom sa spojil hneď. Mobil mávam pripojený káblom, zatiaľ bez problémov a nie je ani originálny 😇 infotainment auta som si aktualizoval sám cez usb kľúč, stiahnutý z ofic. atránky kia, skúšal by som asi iné káble, zresetovať mobil, vyskúšať ak by bolo možné pripojiť mobil k inému autu, vylúčite tým aspoň možnosť či to nebude mobilom, alebo autom.
Tankboy
Explorer
Možnosti
Taky jsem s tím měl problém, vyřešil to kabel do délky max 30 cm. Delší prostě nefungoval. Musí být samozřejmě datový, nedávno to tu jeden taky řešil a.pomohla mu moje rada 😀 Takže zkuste sehnat krátký kabel , já osobně mám 20 centimetrový a funguje to bez problemu 👍
0 Like
smitino
Voyager
Možnosti
Zdravím, ako prvé by som otestoval pripojenie na inom aute,taktiež otestovať iný telefón v Tvojom aute s androidom,po pripojení k autu sa AA spustí na telefóne?...ak nie,tak zapnúť AA na telefóne, v nastavení povoliť všetky spúšťania AA. Následne až potom by som riešil obmenu káblov,treba len nájsť ten pravý,hlavne dátový, no a nakoniec ak všetko zlyhá, tak aktualizáciu infotaimentu a AA.
Pekný deň, nech sa podarí 🙂
0 Like
Martule
Explorer
Možnosti
Zkusím, já vše nejdřív pročetla, takže jsem šla nejdřív po samsung kabelu, pak s redukci original od mobilu, pak ten gogen, ale má 50cm...pod hláškou "certifikovany" kabel si představuji ledacos, děkuji, můžu zkusit i kratší, že má být datový vím 😊 díky za radu
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Pěkný den, zkouška v jiném autě vám nepomůže, pouze v případě kdy máte přesně stejný model, se stejnou verzí sw a hlavně hw infotainmentu, to samé vám nepomůže, když zkusíte na vašem autě jiný model telefonu.

Na rovinu, Android Auto je jeden z největších průserů Googlu, stovky aktualizací a těch problémů je nadále snad "nekonečno" napříč modely telefonů, je to neuvěřitelné, že firmy co mají prakticky neomezený kapitál na vývoj, tak po tolika letech mají takový zmetek na trhu. Jak vypadá odpovědnost automobilek za funkci AA v autě co vám prodají za ne malé peníze? Tak se podívejte na web Kiy, odkážou vás na web Android Auto od Google. To samé je s pojmem "certifikovaný" kabel, co to proboha je? To je ten co byl v balení? Nebo ten z Aliexpressu za dolar? Proč ho tedy sakra nenabízejí na svém webu, ano stál by "certifikovaný" litr, ale fungoval. Prostě další alibismus automobilek.

Na druhou stranu časy se mění a za pár let už AA nebude třeba, příkladem je Renault, kterému systém běží na Google, kam se prostě přihlásíte svým Google účtem a vaše data máte tam kde chcete.  Bohužel to neřeší dnešní tristní situaci...

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like