Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android auto

(Téma vytvořeno: 25-02-2025 04:26 PM)
462 Zobrazení
Martule
Explorer
Možnosti
Díky všem, už to funguje 🤭 
Dobrý den, potřebuji poradit s připojením 23 ultry k android auto.Vyzkoušela jsem redukci s original kabelem od telefonu, samsung kabel usb A/ usb C, gogen datovy kabel a nic, píše mi to - Certifikovaným kabelem připojte telefon, takže už nevím co udělat. Synův iphone 15 se připojil přes všechny kabely. Předem děkuji 
0 Like
Přejít na řešení
Řešení
Ajvn
Pioneer
Možnosti
Ještě jsem si vzpomněl,že jsem mobil připojoval kabelem,až když kompletně naběhl infotaiment. A potvrzuji tu délku kabelu max 30 cm.
smitino
Voyager
Možnosti
Musím nesúhlasiť, starý Note10 nešiel na Citroëne,no na Peugeote áno, pomohla výmena kábla,to isté v prípade Škoda/VW pri S21.
Súhlasím s otestovanim rovnakého modelu telefónu v aute,iba som to v komentári zúžil na android a nespecifikoval.
Nemám skúsenosti so značkou KIA,iba VW,Škoda, Peugeot, Citroën,Volvo,vždy som používal na AA Samsungy,od rady S3,a nikdy som nemal vážnejší problém s AA,boli to iba maličkosti.
A samozrejme,
automobilky to majú "v paži " celý AA.
Taky Carplay cez Iphony v prípade modelov mojich detí dlhé roky vždy bez problémov.
A druhá otázka...k čomu vlastne potrebujeme AA?
Zmysel vidím iba pre tých, ktorí nemajú v aute navigáciu,resp. nechcú zaplatiť vysokú cenu automobilke.

0 Like
Martule
Explorer
Možnosti
Vidím to na změnu operačního systému 😃 jinak díky za shrnutí
0 Like
Martule
Explorer
Možnosti
Já mám v autě navigaci , kterou Kia v rámci záruky aktualizuje, ale jsem zvyklá waze a nechci to měnit 🙏
smitino
Voyager
Možnosti
a teda ako?... stále nefunkčné?
0 Like
Martule
Explorer
Možnosti
Jsem celý den v práci, takže zatím nic.
smitino
Voyager
Možnosti
tak nebudeme vyrušovať od práce 🤣
Inak syn používa v aute Carlinkit,aby nemusel riešiť káble, je max spokojný.
Takýto:
https://radioprijimace-radiobudiky.heureka.cz/carlinkit-5_0-cpc200-2air/#specifikace/
Dá sa kúpiť na veľa eshopoch.
0 Like
0tis
Pioneer
Možnosti
Toyota + tento kábel
https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-SK/products/2005100673934

Funguje bez problémov 🙏
0 Like
Řešení
Martule
Explorer
Možnosti
Tak už to funguje 🙏, nejdřív ikona infotaiment a až pak kabel, jsem to dělala opačně 🤦 a to nejsem "blond". Díky
Ajvn
Pioneer
Možnosti
Tak to je dobrá zpráva 👍. Ale stejně bych být Vámi šel do toho WiFi donglu,co jsem dával odkaz. Nestaráte se o nic, připojí se to samo,kabel se použije akorát na dobíjení,když jedete podle navigace dlouho.