Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Adaptér USB-C - jack

(Téma vytvořeno: 08-11-2023 09:49 AM)
1605 Zobrazení
kajzrak
Journeyman
Možnosti

Nemáte někdo zkušenosti s adaptérem na S23 Ultra? Mám doma dva, které jsem bez problému používal na tel. Huawei P30 PRO a Samsung mi teď u obou hlásí, že jde o nepodporované zařízení.

Říkal jsem si, že asi budu muset koupit redukci přímo od Samsungu, ale podle recenzí to vypadá, že ani originál příslušenství nefunguje správně https://www.samsung.com/cz/mobile-accessories.... 

Předpokládám, že pini pro audio výstup budou všude stejné.

0 Like
7 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, Samsung nepoužívá konvertor na analogové audio na desce a integruje ho až do redukce. Originální Samsung refukce určitě funguje, sám ji používám, naopak většina neoriginálních, které v sobě konvertor nemají, hlásí nepodporované příslušenství. Z neorginálních fungovala redukce od Alzy, ale vzhledem k tomu, že naposledy stála jen o asi 10 Kč méně, než originál a konektor se hlře zasouval do telefonu, nevidím důvod koupit ji - jedině, že by originál nebyl k sehnání. Proč jsou recenze takové, jaké jsou, nechápu.

Vodítkem může být i cena, redukce za nižší desítky korun nebude mít v sobě příslušné obvody.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
kajzrak
Journeyman
Možnosti

Dobrý den, dobře..děkuji za vysvětlení. Zkusím koupit tu originální redukci.

0 Like
Marekmay
Pathfinder
Možnosti
Originální redukce Samsung je rozhodně lepší než neoriginální a navíc s výstupním rozlišením až 24 bit/192 kHz, takže poslech je kvalitní a hlasitý.
0 Like
Sigi_ZM
Navigator
Možnosti
Jsem na tom stejně. Mám také dva, v mém případě od Xaomi a na S23+ není kompatibilní. Musím tedy též koupit originál Samsung.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Tak nějak pokulhává dostupnost origo adaptéru. Ani recenze na stránkách Samsungu nejsou zrovna povzbudivé.
0 Like
Marekmay
Pathfinder
Možnosti
Našel jsem obě redukce:
Samsung GP-TGU022MVAWW
Samsung EE-UC10JUWEGWW
Obě skladem v několika obchodech. Recenze nejsou povzbudivé, má zkušenost je skvělá, je to dobrý výrobek. Se sluchátky Shure 315.
5ta1da
Voyager
Možnosti

Nemusíte mít originál.

Mám z Aliexpressu za +-200 a funguje bezvadně.

Jen je třeba pohlídat, aby to v sobě mělo DAC převodník a nebyla to jen hloupá redukce.