Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Tmavé pozadí horní lišty po aktualizaci OneUI 6

(Téma vytvořeno: 30-11-2023 10:27 AM)
915 Zobrazení
sicca
Pioneer
Možnosti
Dobrý den,
po aktualizaci nejnovější verze One UI 6 je tmavé pozadí horní lišty rychlého nastavení, poradíte, jak nastavit původní barevnou verzi, tzn. bílý podklad, aktivní modrá tlačítka ?

image

6 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Marekmay
Pathfinder
Možnosti
Do jisté míry se barvy dají nastavit v nastavení pozadí. V barevných paletách.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @sicca 

Stáhněte si aplikaci Good Lock a modul Theme Park kde si vytvoříte barevné schéma, které plně vyhovuje Vašim preferencím. 

fajnsnek2

0 Like
Řešení
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím, včera jsem to psal v jiném vlákně Nastavení - Pozadí a styl - Paleta barev, není to úplně na přání, ale dá se vybrat.1701342042172.jpg1701342042202.jpg
IT technik

Řešení
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Včera jsem si s Theme Parkem chvíli hrál, zbytečně složité, když chci jen podkres ikon v liště, kdo má ale rád hraní si s prostředím a hodně volného času je Theme park sqělá volba.
IT technik

Řešení
jarda15
Pioneer
Možnosti
Moc děkuji, už jsem se bál, že zase budu muset stahovat nějaké blbosti. Tady je vše jednoduché a stručné. Ještě jednou díky

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak ona to blbost úplně není, pokud si chcete dát čas a udělat si prostředí tak aby více na oko líbivější a odpovídalo preferencím uživatele. Každopádně Vám doporučuji model Good Lock vyzkoušet, je zde velká spousta vychytávek. 

fajnsnek2

0 Like
6 Odpovědi
Řešení
Marekmay
Pathfinder
Možnosti
Do jisté míry se barvy dají nastavit v nastavení pozadí. V barevných paletách.
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @sicca 

Stáhněte si aplikaci Good Lock a modul Theme Park kde si vytvoříte barevné schéma, které plně vyhovuje Vašim preferencím. 

fajnsnek2
0 Like
Řešení
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím, včera jsem to psal v jiném vlákně Nastavení - Pozadí a styl - Paleta barev, není to úplně na přání, ale dá se vybrat.1701342042172.jpg1701342042202.jpg
IT technik
Řešení
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Včera jsem si s Theme Parkem chvíli hrál, zbytečně složité, když chci jen podkres ikon v liště, kdo má ale rád hraní si s prostředím a hodně volného času je Theme park sqělá volba.
IT technik
Řešení
jarda15
Pioneer
Možnosti
Moc děkuji, už jsem se bál, že zase budu muset stahovat nějaké blbosti. Tady je vše jednoduché a stručné. Ještě jednou díky
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak ona to blbost úplně není, pokud si chcete dát čas a udělat si prostředí tak aby více na oko líbivější a odpovídalo preferencím uživatele. Každopádně Vám doporučuji model Good Lock vyzkoušet, je zde velká spousta vychytávek. 

fajnsnek2
0 Like