o 02-01-2023 02:58 PM
Dobrý den, do prosincové aktualizace to fungovalo takto. Mám Nova Launcher který používám několik let a znám nastavení. Kdekoliv když jsem dvakrát poklepal na displej tak ten zhasnul. Teď když udělám toto gesto tak se mě obrazovlka přepne na uzamčený lockscreen a až tady po opakování gesta obrazovka zhasne. Když zvolím jako výchozí OneUI tak tam na dvojklik vypne obrazovka ihned. Zkoušel jsem i jiné lanchery kde by mělo gesto dvojklik fungovat a blbne to stejně jako v Nova Launcheru. Před prosincovou aktualizaci to fungovalo korektně. Děkuji za pomoc
o 03-01-2023 08:31 AM
Dobrý den, vsadil bych boty, že to takto funguje už hodně dlouho.
V každém případě, tyhle věci mají vliv: v Nova launcheru si můžete vybrat, jestli chcete obrazovku zhasnout pomocí zamčení a prodlevy (píšete, že po opakování poklepání, al emně se zhasne po asi 5 sekundách) anebo okamžitě. Okamžité zhasnutí vyžaduje práva správce a pozor, nefunguje pak odemčení biometrikou!
Druhá věc, která má vliv, je nastavení, jestli po odemknutí obličejem chcete zůstat na zamykací obrazovce nebo přejít rovnou do systému.
o 03-01-2023 10:02 AM
03-01-2023 12:33 PM - upraveno 03-01-2023 12:37 PM