Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

V jiném launcheru se nevypne displej poklepáním. V OneUI ano.

(Téma vytvořeno: 02-01-2023 02:58 PM)
211 Zobrazení
sinco
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, do prosincové aktualizace to fungovalo takto. Mám Nova Launcher který používám několik let a znám nastavení. Kdekoliv když jsem dvakrát poklepal na displej tak ten zhasnul. Teď když udělám toto gesto tak se mě obrazovlka přepne na uzamčený lockscreen a až tady po opakování gesta obrazovka zhasne. Když zvolím jako  výchozí OneUI tak tam na dvojklik vypne obrazovka ihned. Zkoušel jsem i jiné lanchery kde by mělo gesto dvojklik fungovat a blbne to stejně jako v Nova Launcheru. Před prosincovou aktualizaci to fungovalo korektně.  Děkuji za pomoc

0 Like
3 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, vsadil bych boty, že to takto funguje už hodně dlouho.

V každém případě, tyhle věci mají vliv: v Nova launcheru si můžete vybrat, jestli chcete obrazovku zhasnout pomocí zamčení a prodlevy (píšete, že po opakování poklepání, al emně se zhasne po asi 5 sekundách) anebo okamžitě. Okamžité zhasnutí vyžaduje práva správce a pozor, nefunguje pak odemčení biometrikou!

Druhá věc, která má vliv, je nastavení, jestli po odemknutí obličejem chcete zůstat na zamykací obrazovce nebo přejít rovnou do systému.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
sinco
Apprentice
Možnosti
Odemknutí tel. obličejem jsem pro jistotu zrušil takže mám jen otisk a záložní PIN.Při hledání nějaké app typu screen lock většina nefungovala podle mých představ. Až jedna, když udělám gesto tak se na obrazovce ukáže se slabým podsvitem místo pro otisk a po cca 10vterinach zhasne obraz úplně. Ano práva správce, to by fungovalo parádně jenže pro odemknutí nefunguje biometrika a to nechci.
0 Like
Brouzdal
First Poster
Možnosti
Zdravím..já do prosincové aktualizace používal app Screen off Pro (placenou verzi) a tam fungovalo odemčení jak otiskem, obličejem tak pinen. Po prosincové aktualizaci zabezpečení aplikace sice telefon zamkne , ale nezhasne zamykací obrazovku. Před aktualizací fungovalo vše korektně - jedno klepnuti na ikonu a telefon byl zamčený a zhasnutý. Odemknout telefon jde stále všemi třemi způsoby - otisk , obličej, pin.
0 Like