Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vybíjení baterie

(Téma vytvořeno: 12-03-2023 01:24 PM)
622 Zobrazení
jakub_kappa
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, 

Zaznamenal jste taky někdo rychlejší vybíjení baterie po březnové aktualizaci a po celkové aktualizaci na oneui 5.1, mám s22 ultra a telefon mi píše výdrž zhruba 14h, dříve mi vydržel 17-20h.

image

image

0 Like
8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @jakub_kappa 

Ty pozorování jsou rozdílná, někdo uvádí, že se mu po březnové aktualizaci na S22U výdrž zlepšila, vy zase uvádíte opak. Navíc výdrž baterie je dost subjektivní parametr. Bohužel S22U již nemám jako primární telefon, takže nemůžu posoudit jeho výdrž. Uvidíte co napíší další uživatelé. 

fajnsnek2
riccinos
Journeyman
Možnosti
Souhlas. Taky se mi zdá, že moje S22+ se rychleji vybíjí.
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jak píše kolega, já spíš četl ódy než stížnosti. Ono záleží i na tom, kdy jste tu aktualizaci instaloval. Systém po aktualizaci dělá nějaké optimalizace, které víc žerou + i vy můžete podvědomě telefon používat víc nebo prostě jen jinak... Dejte tomu čas, případně vymažte systémové cache: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

jakub_kappa
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, cache jsem už vymazal, aktualizaci jsem dělal zhruba před týdnem tak uvidíme.
Raddi
Big Cheese
Možnosti
S22, po aktualizaci na OneUI 5.1 se výdrž baterie zlepšila, ale po poslední aktualizaci, což měly být jen březnové bezpečnostní aktualizace je to opět bída, baterka mizí před očima.

PS: Prosím mistra Továrko, aby mi tyhle pí.oviny neradil, díky.
IT technik
PetrH
Navigator
Možnosti
Souhlasím, (S20FE 4G SD) po aktualizaci byl první den vyděšení vhodný 😅 baterka mizela před očima, oak si to nějak sedlo a naopak bych řekl že vydrží o malinko déle, ale zanedbatelný rozdíl...
0 Like
johnface
Student
Možnosti
S22 Ultra 512GB, update na 5.1, poslední aktualizace, výdrž horší o 30% procent. Mizí to před očima. Nedám více jak 4 hodiny obrazovky. Telefon za takové peníze a katastrofa. Naposled jsem kupoval Samsung. Dělal jsem wipe cache a dokonce jsem si dal práci s přehráním SW. Uznávané reklamace?

Update: všiml jsem si běhu na pozadí u Samsung prohlížeče. Odinstalovat jsem a zrušil zálohování do Samsung účtu. Zdá se to o něco lepší.
0 Like
XStreit
Explorer
Možnosti

Dobrý den, taky bych rád reportoval battery drain. Nicméně mám pocit, že u mě to začalo až s květnovou aktualizací. Předtím telefon zvládl cca 24hodin s nabijením do 85%. Nyní píše cca 15 hodin na baterii. Současně mám pocit, že se více zahřívá. Cache už jsem zkoušel resetovat před červencovou aktualizací, která vyběhla před pár dny.

0 Like