o 20-08-2022 10:25 AM
o 20-08-2022 10:30 AM
Dobrý den @Ermajkl
Mám také S22 Ultra a po posledním update žádný problém nepozoruji Doporučuji zkusit obnovení do továrního nastavení, pokud ani toto nepomůže tak asi následně servis, určitě se nejedná o standardní chování
o 20-08-2022 01:55 PM
Dobry den,
podobny problem se casto stava u vytopenych telefonu.. Pripadne tam kde se dostala vlkost kam nemela...
Nebyl jste nekde u more? V bazenu s telefonem?
Samsung samozrejme udava urcitou formu vodeodolnosti.. Ta vsak muze byt postupem casu ovlivnena.
Netvrdim samozrejme ze je to tim.. je to jedna z variant.
Paklize nepomuze ani tovarni nastaveni jak pise @fajnSnek tak jednoznacne servis. Kor jestli mate telefon v zaruce.. Problem vsak vypada vice na nejaky problem s HW nez SW.
Jen upozornim, ze kdyz by byl problem zpusoben vlhkosti.. zaruka se na takovy problem nevztahuje a v servisu to poznaji.
o 20-08-2022 02:41 PM
o 20-08-2022 02:48 PM
o 20-08-2022 04:02 PM
Kolega to jistě nemyslel špatně, a rozhodně Vás nechtěl nějak napadat.
Jak jsme psal, můžete zkusit tovární nastavení, zda by problém nevyřešilo, v opačném případě bych doporučil restart natočit na video a ukázat v servisu, pokud se to podaří. Reklamovat můžete přes Vašeho prodejce, případně přes servisní střediska společnosti Samsung:https://www.samsung.com/cz/support/service-center/
Případně neváhejte využít služby Moje Galaxy:
o 20-08-2022 04:48 PM
Dobrý den, to vlákno, které odkazujete, je ze začátku prodeje. Opravdu to není běžné - ve smyslu, že by šlo o nějakou častou závadu. Zkuste, jak radí kolegové, udělat továrko a pokud to nepomůže, tak reklamace. Víc toho asi nikdo nevymyslí. Ohledně informace o vlhkosti, kolega se jen snažil dodat co nejkomplexnejší informace, nemyslím, že by to měl být nějaký útok.
o 20-08-2022 05:38 PM
Dobry den, rozhodne to nebylo mysleno spatne ani jako utok.. Pouze informacne. Ze vlhkost je v servisu detekovatelna za pomoci pasku, ktere se zbarvi pri tom co zvlhnou.
Pouze jsem poukazoval na moznost, ktera problem ktery mate take zpusobuje.. A jak jsem psal poprve, netvrdim ze to je tim, je to pouze varianta.. Napriklad z deste nebo tak..
Ale samozrejme nikdo do telefonu nevidime. Jestli jednoduse nepomohlo tovarko tak urcite servis! At se dari 🙂
o 21-08-2022 01:19 PM
o 10-11-2022 05:26 AM