Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22 ultra se neustále restartuje

(Téma vytvořeno: 20-08-2022 10:25 AM)
1759 Zobrazení
Ermajkl
Student
Možnosti
Dobrý den, poslední týden, dva, možná po poslední aktualizaci na začátku srpna, se mi neustále restartuje mobil. Neni přehřátý, ani na něm neběžela žádná náročná aplikace. Prostě najednou zamrzne a restartuje se. Dělá to několikrát denně. Co s tím, máte někdo zkušenosti? Nebo zanést na reklamaci? U telefonu za tolik peněz bych nečekal, že se něco takového bude dít...
0 Like
15 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Ermajkl 

Mám také S22 Ultra a po posledním update žádný problém nepozoruji Doporučuji zkusit obnovení do továrního nastavení, pokud ani toto nepomůže tak asi následně servis, určitě se nejedná o standardní chování

fajnsnek2
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

podobny problem se casto stava u vytopenych telefonu.. Pripadne tam kde se dostala vlkost kam nemela... 

Nebyl jste nekde u more? V bazenu s telefonem? 

Samsung samozrejme udava urcitou formu vodeodolnosti.. Ta vsak muze byt postupem casu ovlivnena. 

Netvrdim samozrejme ze je to tim.. je to jedna z variant.

Paklize nepomuze ani tovarni nastaveni jak pise @fajnSnek tak jednoznacne servis. Kor jestli mate telefon v zaruce.. Problem vsak vypada vice na nejaky problem s HW nez SW. 

Jen upozornim, ze kdyz by byl problem zpusoben vlhkosti.. zaruka se na takovy problem nevztahuje a v servisu to poznaji.

0 Like
Ermajkl
Student
Možnosti
Dobrý den,
Mobil rozhodně nebyl v kontaktu s vodou. Co jsem zkoušel hledat na internetu na zahraničních forech, tak se to stává docela pravidelně...
0 Like
Ermajkl
Student
Možnosti
Navíc mám mobil pár měsíců. Takovéhle komentáře si můžete odpustit. V servisu to poznají...
Nedělejte ze mě tady ...

Tady je například odkaz na forum, kde podobnou chybu řeší.
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/s22-ultra-kerps-restarting/td-p/4887727
Vypadá to na ne uplně neobvyklou chybu.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Kolega to jistě nemyslel špatně, a rozhodně Vás nechtěl nějak napadat. 

Jak jsme psal, můžete zkusit tovární nastavení, zda by problém nevyřešilo, v opačném případě bych doporučil restart natočit na video a ukázat v servisu, pokud se to podaří. Reklamovat můžete přes Vašeho prodejce, případně přes servisní střediska společnosti Samsung:https://www.samsung.com/cz/support/service-center/

Případně neváhejte využít služby Moje Galaxy:

https://www.samsung.com/cz/support/mojegalaxy/

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, to vlákno, které odkazujete, je ze začátku prodeje. Opravdu to není běžné - ve smyslu, že by šlo o nějakou častou závadu. Zkuste, jak radí kolegové, udělat továrko a pokud to nepomůže, tak reklamace. Víc toho asi nikdo nevymyslí. Ohledně informace o vlhkosti, kolega se jen snažil dodat co nejkomplexnejší informace, nemyslím, že by to měl být nějaký útok.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, rozhodne to nebylo mysleno spatne ani jako utok.. Pouze informacne. Ze vlhkost je v servisu detekovatelna za pomoci pasku, ktere se zbarvi pri tom co zvlhnou. 

Pouze jsem poukazoval na moznost, ktera problem ktery mate take zpusobuje.. A jak jsem psal poprve, netvrdim ze to je tim, je to pouze varianta.. Napriklad z deste nebo tak..

Ale samozrejme nikdo do telefonu nevidime. Jestli jednoduse nepomohlo tovarko tak urcite servis! At se dari 🙂 

Dag1979
First Poster
Možnosti
Dobrý den, krytí IP68, je velmi určitá a jasně daná míra voděodolnosti! Myslím že déšť by měl telefon zvládnout absolutně bez problém!! JI
0 Like
Azaliel
First Poster
Možnosti
Dobrý den, tak tento problém jsem měla také a vyřešila ho aktualizace systému. Několik měsíců byl klid. Ale nyní po vydání androidu 13 s UI5 se telefon resetuje také několikrát denně stejně jako popsal @Ermajkl. Počkám na aktualizaci a pokud nepomůže, tak to dám na reklamaci.
0 Like