Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samovolné restartování

(Téma vytvořeno: 28-11-2022 06:26 PM)
636 Zobrazení
Kuba90
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, pořídil jsem si po S10 nový telefon S22 plus a zhruba obden se mi sám restartuje někdy i 2x denně. Co jsem pročítal fóra, tak jsem viděl že je to problém i u modelu ultra. Do továrního nastavení jsem jej dával a automatický restart mám taky vypnutý. Dá se to nějak řešit aniž bych musel telefon dávat na reklamaci? Někde jsem četl, že i sám samsung neví co s tím. Díky za odpovědi 
0 Like
6 Odpovědi
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Hezký den, mrzí mě Váš problém s telefonem Samsung, ale pokud jste telefon zresetoval do továrního nastavení a nepomohlo to, nezbude podle mě nic jiného než kontaktovat podporu Samsungu či rovnou servis (případně prodejce, který Vám telefon prodal) a zařízení reklamovat.
0 Like
Kuba90
Apprentice
Možnosti
Kupoval jsem jej přímo na stránkách Samsungu tak to budu muset zajít asi na nejbližší pobočku. Zkusím to ještě jednou zresetovat do továrního nastavení (teď byla aktualizace tak jsem doufal že to pomůže) a pak přinejhorším ho zanesu tam. Děkuji za odpověď
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, můžete zkusit v aplikaci Members projet diagnostiku, ale obecně samovolný restart je něco, co se nesmí dít. Ještě bych asi zkusit vyměnit SIM, je to také elektronika a zvláště, pokud máte starší, mohla by způsobovat problémy (dříve byla nejčastější příčina podobných potíží SD karta, ale tu S22 už nemá).

Pokud to nepomůže, tak určitě servis. Že jste někde něco četla, to moc neřešte, lidi píšou kde co, aby byli zajímaví. Samsung udělá diagnostiku a vyřeší to. Horší, kdyby to bylo něco, co se projevuje jen sporadicky - takhle jsem měl auto měsíc v servisu, než se jim poprvé "podařilo nenastartovat". Pak už to šlo rychle.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Kuba90
Apprentice
Možnosti
Diagnostiku jsem už taky zkoušel. Dekuju za tip se simkou zítra se stavím u operátora a zkusím se poptat na novou.
0 Like
Members_JJ0d30U
First Poster
Možnosti

Já mám ten samý problém u S22 Ultra, používám eSIM. Zkusil jsem vše co doporučujete. Stále bez úspěchu. Někdy se zrestartuje i 3x denně. 

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Tak asi ten servis

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like