Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22 Nelze se dovolat

(Téma vytvořeno: 24-03-2022 09:34 PM)
1742 Zobrazení
Matej13
Explorer
Možnosti
Už to pozoruji delší dobu, tak jen pár postřehů:
Malou S22 mám už skoro měsíc, od 4.3.
Od té doby, i přes 2 aktualizace, stále bojuji s tím že telefon nepřijímá hovory. Na rozdíl od často zmiňovaných problémů u Ultra nejde o výpadky v průběhu, ale nemožnost kompletně navázat spojení. Nepřijde mi ani zpráva. Když už se mi někdo dovolá (já se dovolám vždy bez problémů) je vše v pořádku.
Používám dvě fyzické SIM karty, T-Mobile CZ a Vodafone CZ. Většina, 3/4, provozu probíhá na Vodafone. Telefon vždy po 3 hodinách restartuji, pak je vyšší šance spojení.
Poslední týden jsem výhradně v Česku a vidím velké zlepšení proti situaci kdy jsem v Německu. Tam se mi opravdu nedovolalo 90% pokusů.
Tak jen asi tolik k k mému pozorování, třeba to někomu pomůže.
22 Odpovědi
volhpe
Pioneer
Možnosti

Chyba ve volání jde obejít stačí koupit jakoukoliv simku v trafice aktivovat ji jako druhou a v nastavení mobilu na ni dát jen 3g/2g sítě  pak v nastavení mobilu vše dát jako primární původní simku kterou používáte a najednou původní simka běží i na 5G a LTE a dokonce přijímá hovory bez omezení 😀 ta chyba je čím dál víc zajímavá

skejpa
Pathfinder
Možnosti

Tak mam S22 klasickou a druhy den uz taky mam vypadky. Ja se dovolam vzdy ale me se obcas nedovolaj. Zkusil jsem na soukrome simce dat 2G/3G, vse mam primarne na firemni a uvidime. Samsungu prober se :))

Edit: tak ani 2G/3G na vedlejsi simce nepomaha 😕

Galaxy S22 256GB (SM-S901B/DS), aktuálně na S901BXXU6CWH5
0 Like
holycz
First Poster
Možnosti
Manzelka i ja mame stejny problém, oba S21 ultra. Ja esim, manzelka normalni sim, v Praze na plnem signalu. Sem tam prijde sms, ze se nam nemohl nekdo dovolat, sit operatora fungovala.
0 Like