Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22 Nelze se dovolat

(Téma vytvořeno: 24-03-2022 09:34 PM)
1737 Zobrazení
Matej13
Explorer
Možnosti
Už to pozoruji delší dobu, tak jen pár postřehů:
Malou S22 mám už skoro měsíc, od 4.3.
Od té doby, i přes 2 aktualizace, stále bojuji s tím že telefon nepřijímá hovory. Na rozdíl od často zmiňovaných problémů u Ultra nejde o výpadky v průběhu, ale nemožnost kompletně navázat spojení. Nepřijde mi ani zpráva. Když už se mi někdo dovolá (já se dovolám vždy bez problémů) je vše v pořádku.
Používám dvě fyzické SIM karty, T-Mobile CZ a Vodafone CZ. Většina, 3/4, provozu probíhá na Vodafone. Telefon vždy po 3 hodinách restartuji, pak je vyšší šance spojení.
Poslední týden jsem výhradně v Česku a vidím velké zlepšení proti situaci kdy jsem v Německu. Tam se mi opravdu nedovolalo 90% pokusů.
Tak jen asi tolik k k mému pozorování, třeba to někomu pomůže.
Egi217
Journeyman
Možnosti
Bohužel i já mám tenhle problém. Na podpoře mi bylo doporučeno provést factory reset... No nevyřešilo se tím vůbec nic.
0 Like
Kapr99
Journeyman
Možnosti

Nechci spamovat ale problem s vypadavanim hovoru mam taky(S22U 12/256).
Zkousel jsem vse co "melo" pomoci a nic.

Nevim jestli cekat na aktualizaci a hlavne jak dlouho...telefon muze byt skvelej ale kdyz nefunguje volani tak je celkem k nicemu 😕 

0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Já stále čekám na dodání telefonu z předobjednávky, ale kdyby takhle blbnul, tak ho vrátím a nemám slitování. Nedávám 37 tisíc za polofunkční zmetek, který se možná spraví za pár měsíců, ale možná taky ne a výrobce na něj radši zapomene.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Máme oficiální vyjádření: R&D team připravuje opravenou verzi SW, která tyto problémy řeší. Prosím, uživatele, kteří mají problém s voláním, požádat o vyčkání na aktualizovanou verzi SW.

Verze aktualizace SW bude vydána prostřednictvím FOTA přibližně tento týden (může být zpožděna z interních důvodů).

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Members_Jiuo2zo
Apprentice
Možnosti

Mně na infolince řekli, že mám reklamovat. Ale ještě teda počkám. Mimochodem na infolinku Samsung Galaxy jsem se nedovolal, automat mně pořád odkazoval na WhatsApp. A na WhatsApp zareagovali po 18 hodinách! Neskutečný!

0 Like
Viko997
Explorer
Možnosti
Ľudkovia, brázdil som netom, vyskúšal som jednu radu a mam po probléme, mam 2 simky, jednu mam na volania a sms, druhú na net, na tej na volania som povolil len 2g a už nemám žiaden problém ani s dlhým vytáčanim a ani nedostupnosťou 😊
Members_Jiuo2zo
Apprentice
Možnosti

Díky, zdá se, že mě to taky pomohlo. Dnes celý den bez problému.

lapino
Journeyman
Možnosti
Dobry den, aktualizace byla tusim vcera, ale nic nevyresila, dnes se me nikdo nedovolal od 15 do 19..signal normalni, vubec jsem o tom nevedel, dokud me nerekla pritelkyne, ze se me nrmuze dovolat, pomohl az restart..vypadavani signalu pri hovoru dnes 3x..bohuzel..t-mobile, ale je asi jedno, co mam za operatora..
0 Like
lapino
Journeyman
Možnosti
2g v roce 2022..?..to je docela husty na vlajku samsungu..😄
Viko997
Explorer
Možnosti
Bohužial ale aspoň sa dá dovolať 🤣🤣🤣