Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22 Nelze se dovolat

(Téma vytvořeno: 24-03-2022 09:34 PM)
1743 Zobrazení
Matej13
Explorer
Možnosti
Už to pozoruji delší dobu, tak jen pár postřehů:
Malou S22 mám už skoro měsíc, od 4.3.
Od té doby, i přes 2 aktualizace, stále bojuji s tím že telefon nepřijímá hovory. Na rozdíl od často zmiňovaných problémů u Ultra nejde o výpadky v průběhu, ale nemožnost kompletně navázat spojení. Nepřijde mi ani zpráva. Když už se mi někdo dovolá (já se dovolám vždy bez problémů) je vše v pořádku.
Používám dvě fyzické SIM karty, T-Mobile CZ a Vodafone CZ. Většina, 3/4, provozu probíhá na Vodafone. Telefon vždy po 3 hodinách restartuji, pak je vyšší šance spojení.
Poslední týden jsem výhradně v Česku a vidím velké zlepšení proti situaci kdy jsem v Německu. Tam se mi opravdu nedovolalo 90% pokusů.
Tak jen asi tolik k k mému pozorování, třeba to někomu pomůže.
22 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, prosím kontaktuje moderátora @vvllaaddaa a napište mu v soukromé zprávě vaše telefonní číslo (čísla), která SIM je jako SIM1 a SIM2, IMEI a sériové číslo telefonu a ideálně místa  ačasy, kdy tušíte, že se problém projevil. On to dává dohromady jako podklady k dalšímu řešení.

Jinak děkuji za příkladný popis problému.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Zapomněl jsem - kontaktujte i infolinku, prosím. Je třeba, aby Samsung měl co nejvíc podnětů, se kterými může pracovat. Díky

mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Bohužel, z vyjádření Libb, jehož snahu o řešení vnímám pozitivně, vyplývá, že samsung vůbec neví, co to způsobuje. To znamená, že oprava je zatím v nedohlednu a nesváděl bych to na operátory, protože aby moderní telefon nezvládal spojit hovory nebo fungoval jen na 2g/3g sítích, to je sakra podceněné testování kompatibility.
honzino04
First Poster
Možnosti
Přidám se k diskuzi. Stejné problémy pozoruji od koupi i na S22 Ultra. Je to dost frustrující. Zkoušel někdo zmíněnou vadu už reklamovat. Díky
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Poprosím Vás o to samé, napiště @vvllaaddaa  údaje, které jsem napsal výše.

voch
Pioneer
Možnosti
Problém mám také, identický. Nemožnost se mi dovolat, i když mám plný signál a přímí výhled na vysílač, na který jsem připojen (S22). Na infolinku jsem volal, ale hovor neustále vypadával, což je další problém, co jsem zjistil. Stačí ale vypnout volte a spojení je stabilní (k čemu používat nové technologie, když mám tel za 24k). Se stejnou SIM na stejných místech můj starý OnePlus 3t nemá jediný problém. Zkoušel jsem jiné SIM (i operátory), vypínat volte, 5g zap/vyp, reset síťových nastavení..nic. Mrzí mě, že jsem koupil v kamenné prodejně, jinak bych telefon vracel. Dávám tomu ještě týden, pak zkusím odstoupit od smlouvy na základě vady do 6 měsíců..telefon, co neumí telefonovat :).
0 Like
voch
Pioneer
Možnosti
Tak dneska mi bylo na podpoře řečeno, že těchto problémů evidují hodně. Údajně je to softwarová chyba a měla by to spravit aktualizace, kdy ale neví. Celkem vtipně mi pán neustále připomínal, ať kontaktuji operátora, jestli to není jejich chyba (zkoušel jsem tři SIM od dvou operátorů a to jsem mu také řekl, z toho je jedna měsíc stará). Takže teď jen doufat, že aktualizace dorazí brzy. Třeba když je bude bombardovat co nejvíce zákazníků z celé Evropy (co jsem četl, dělá to jen ten zmetek exynos), tak třeba bude dřív. Jinak o problémů asi přesně ví, co ho způsobuje, jelikož po mě nechtěl ani žádné podrobnější údaje, jak k výpadku došlo, natož třeba logy.
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Přidávám se do klubu, S22 dnes při cestě napříč Moravou, střídavě nedostupný, výpadky při hovoru a kolega na druhém konci říkal, že několikrát při přerušení rachot jako motorovka (ja nic neslyšel) PROSÍM SAMSUNG, PROBERTE SE!!! A makejte na nápravě🙏
IT technik
0 Like
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
O problému se ví už minimálně 2 týdny a zatím je řešení v nedohlednu. Když uměle škrtili výkon, rozmázlo se to a bylo to hned opraveno, ale tahle zásadní věc asi nemá prioritu.
0 Like