Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

NFC a aplikace typu PID Lítačka

(Téma vytvořeno: 05-10-2022 05:15 PM)
1901 Zobrazení
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Zdravím,
mám dotaz ohledně NFC v aplikacích MHD, 
..., kde mám službu "služba NFC" povolenou pro jednotlivé aplikace, ale výsledek je takový, že při přiložení se načte má platební karta. Co s tím, prosím? Problém je i u QR kódu, kdy se při přiblížení provede již zmíněný přenos.
0 Like
9 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, to je spise dotaz smerem k vyvojarum litacky.. Obecne vsak plati, ze NFC ma prednaataveno jednu aplikaci, ktera se po prilozeni automaticky spusti.. paklize chcete vyuzit jinou.. Je zapotrebi dannou aplikaci mit otevrenou, pripadne zmenit v systemu primarni aplikaci pro nfc.. Nize prikladam primo z ofiko webu 

Screenshot_20221005-162345_Samsung Internet.jpg

0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Děkuji za odpověď. Zmíněný text je ostatně důvodem založení tématu zde, viz. snímky obrazovky. Výchozí je totiž Google Pay, takže čistě teoreticky při vypnutí Google Pay by pak odbavení mělo proběhnout bez potíží, což se mi zdá celkem kontraproduktivní, protože bych musel vždy manuálně vypnout možnosti placením mobilem a zase znovu zapnout – při mém pokusu jsem měl samozřejmě spuštěnou aplikaci PID Lítačka. Zkusím ještě napsat tam, zda neexistuje nějaké lepší řešení – šlo mi o to, zda to mají špatně vyřešené aplikace typu PID Lítačka, nebo Samsung... případně technologie samotná.Screenshot_20221005-170648_Settings.pngScreenshot_20221005-170626_Settings.png
0 Like
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, dle hodnoceni aplikace bude problem na strane litacky.. Navic v zasade sami krkolomny postup popisuji u sebe na webu jako radu. S vypnutim primarni app tedy google pay.. Hodne stesti s vyrizenim

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jak máte nastavené tohle? Pokud zapnete placení pomocí otevřené aplikace, měla by se použít ta. Pokud není otevřena žádná, použije se výchozí.

Screenshot_20221007-092410_Settings.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Dobrý den,
děkuji – měl jsem to vyplé, nyní zapnuté, takže vyzkouším.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Dejte prosím vědět.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den @owljacob , skutečně by mě zajímalo, jestli moje rada pomohla, abych věděl i pro případné příští dotazy? Děkuji

0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Rád bych odpověděl, ale bohužel jsem zatím neměl s NFC opětovnou čest.
0 Like
rukeca
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

dělá mi to to samé. V zalozce platby mam jen Google pay a v 'jine' mam nastavenou pouze PID litacku a stejne me to po prilozeni hodi na Goodle pay I kdyz mam aplikaci PIDu zaplou. Normalne jsem to do te results pres QR kod ale nektery busy tu check maj strasnou a vubec to nevezme. 😞

Samozrejme nastaveni platby otevrenou aplikaci mam nastaveno.

0 Like