Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Sklo na čočky

(Téma vytvořeno: 05-10-2022 09:43 PM)
550 Zobrazení
Stangla
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, pořizovali jste někdo ochranné sklo na čočky fotoaparátu? Mobil sice ve flip  pouzdru, ale často je v kapsičce. U S8 sem neměla, ale přeci je S22 je jinší level. Takže jestli to má význam a splňuje to účel nebo skla praskají a je to zbytečné? Díky moc za tip.
8 Odpovědi
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Sklo jsem měl je super ale problém je že moje S21 ULTRA má laserové ošetření takže mobil si myslel že je blízko objektu a zapínal nějaký doostření a fotil pak blbě. U S22 nevím. Kvalita ale byla super nalepil jsem to a myslel jsem že už to nedostanu dolů jak to drželo 🙈
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Na čočky bych nic nelepil, bude to na úkor kvality.
IT technik
Sheffield
Navigator
Možnosti
U Note 9 jsem ochrane sklo na čočku nalepil, ale po určité době mi to zaclo špatně fotit a bylo to nakonec tím, takže už nic takového lepit nebudu.
Ninebot
Voyager
Možnosti
Za mě bych na čočku fotoaparátu také nic nelepil. Jedná se v tomto případě o kvalitní kousek materiálu který musí něco vydržet. Při nalepení dochází k horší kvalitě pořízených fotografií. Jednoznačně nic nelepit. 👍🏻👍🏻
DennyVonPrague
Helping Hand
Možnosti
Jak už psali lidé předemnou...nelepil bych taky nic.
Měl jsem a za dva dny jsem to musel odlepit, kvalita fotek tím trpí
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, doporucuji nelepit nic. Zasadne to snizuje kvalitu fotek.

Stangla
Journeyman
Možnosti
Tak nějak jsem tušila, ale vaše zkušenosti jsou nej 👍 Díky moc a hezký víkend
0 Like
momoz
Pathfinder
Možnosti

Měl jsem ochranne sklo na S9 z Ali a žádné snížení kvality jsem neregistroval. Ono pokud to je přímo na čočce foťáku, tak to není tak hrozné jako když je tam mezera. Na S22 většinou dělají sklíčko přes všechny 3 čočky, to už bych tam nedával. Na Ultru se dělají samostatné přímo na sklo.