Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Kde je nastavení HDR po aktualizaci?

(Téma vytvořeno: 06-07-2022 08:57 PM)
1590 Zobrazení
Ajvn
Pioneer
Možnosti
Zjistil někdo, kam zmizelo po červencové aktualizaci nastavení HDR u foťáku? Nebo to vylepšili tím, že to tam nedali? Nemůžu to najít. 

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Pozor, Pro a HDR je oxymoron. Pro režim generuje právě fotky bez jakýchkoliv zásahů. Pokud chcete HDR, vezměte soubor DGN, načtěte ho několikrát v různých expozicích a pak proveďte prolnutí na HDR třeba v Photoshopu. Nejde chtít zároveň, aby telefon fotky upravoval i neupravoval.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Ahoj všem,

bez ohledu na to, zda je to pro vás dobrá nebo špatná zpráva, mohu potvrdit, že HDR funguje nyní automaticky. Některé distribuce S22 to tak měli už od začátku.

vvllaaddaa

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
15 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Máte na mysli toto?Screenshot_20220706-235513_Camera.jpg
IT technik
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Je to asi součástí optimalizátoru scény. Všechno nebo nic 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Ajvn
Pioneer
Možnosti
Ne, toto se týká videa, měl jsem na mysli focení.
0 Like
Ajvn
Pioneer
Možnosti
Také mám ten pocit, že by to mohlo být ono. Trochu mě přístup programátorů děsí. Nezbude nic jiného, než vyzkoušet upravený GCam. Aspoň v té verzi PRO to nechat mohli. ☹️
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Ajvn 

Je to jak píšete, po přechodu z S21U na S22U jsem byl zaskočen omezením možností nastavení v aplikaci Fotoaparát. Jak píše @Libb nechávat vše na UI se zdá dobré inženýrům v Samsungu, ale pro uživatele to úplně výhra není...

fajnsnek2
0 Like
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Myslíte tohle? To je pro foťákScreenshot_20220707-175240_Camera.jpg
0 Like
Ajvn
Pioneer
Možnosti
Ano, toto jsem myslel. Jenže já to tam nikde po aktualizaci nemám 🤔
0 Like
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Tak to netuším proč to nemáte, mám s21fe tak možná jsem ještě nedostal novou aktualizaci, kterou vy už máte. Jenom poznámka, musíte nejprve najet na foťák, ne do videa, spomaleného nahrávání apod. a až pak jsem to našel po kliknutí na nastavení. Když jsem to hledal z videa tak myslím, že jsem to tam ani neměl
0 Like
Ajvn
Pioneer
Možnosti
No mám pocit, že toto super vylepšení se týká jen řady S22. Vím, kde se to nastavovalo, bohužel už to tam není.