o 14-11-2022 08:12 PM
Před 4 dny jsem aktualizoval S22 Ultra na novou verzi One UI 5. Po aktualizaci telefon nepřijímá mobilní data, Wifi funguje bez problémů.
I když se jedná o Beta verzi, původní nastavení nelze vrátit. Nepomohl ani reset do továrního nastavení a výměna SIM. Řešil zde někdo tento problém s novou aktualizací?
Děkuji za odpověď.
o 14-11-2022 09:32 PM
o 15-11-2022 06:21 AM
o 15-11-2022 08:21 AM
Řešení není tak jednoduché - psal jsem v původním příspěvku - aktualizaci nelze odinstalovat ani návratem k továrnímu nastavení.
Stejný problém s novou aktualizací se dle operátora projevil u více majitelů s22. Proto prosím pouze o konkrétní zkušenost s řešením tohoto problému.
o 15-11-2022 05:01 PM
Neřešil. Beta u nás není ofiko dostupná. Pokud jste tam byl schopný narvat betu, budete určitě schopný narvat tam ofiko verzi.
o 16-11-2022 02:27 PM
Nic jsem do telefonu "nerval", aktualizace je do telefonu instalována zcela standartním postupem.
Nikdy v minulosti jsme u našich firemních telefonů neměli jakýkoli problém s aktualizacemi. Identická nabídka aktualizace dorazila i do dalších S22, aktualizaci jsme naštěstí nenainstalovali.
Problém s novou aktualizací mají zjevně také další majitelé S22. Při mé návštěvě značkové prodejny Samsung jiný zákazník reklamoval ztrátu kompatibility s hodinkami.
Ani po celodenním úsilí se prodejci nepodařilo můj telefon opravit. Operátor hovoří o dalších účastnících s problémy po aktualizaci, takže chyba je jednoznačně na straně systému.
o 05-12-2022 08:26 PM
o 05-12-2022 11:25 PM
Souhlasím s vámi. Mám S21+ a po aktualizaci na 13 je to hrozné, nedovolají se mě lidi, musím mýt telefon přesměrovaný na druhou simku, nechodí mě na jednu sim sms nebo s velkým zpožděním..telefón mám půl roku...vše už jsem zkoušel přenastavit a nic..budu se poprvé v životě ohlížet po Iphone a to je nemám rád. telefón mě , ale živý. Samsung mám od S7.........