Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S22 Ultra problém s One UI 5 - Android 13

(Téma vytvořeno: 14-11-2022 08:12 PM)
638 Zobrazení
Members_GXL3d07
First Poster
Možnosti

Před 4 dny jsem aktualizoval S22 Ultra na novou verzi One UI 5. Po aktualizaci telefon nepřijímá mobilní data, Wifi funguje bez problémů.

I když se jedná o Beta verzi, původní nastavení nelze vrátit. Nepomohl ani reset do továrního nastavení a výměna SIM. Řešil zde někdo tento problém s novou aktualizací?

Děkuji za odpověď.

0 Like
7 Odpovědi
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Proč tam máš betaverzi když je venku ofiko ?
0 Like
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Řešení tvého problému je nainstalovat oficiální verzi One UI 5.
Members_GXL3d07
First Poster
Možnosti

Řešení není tak jednoduché - psal jsem v původním příspěvku - aktualizaci nelze odinstalovat ani návratem k továrnímu nastavení.

Stejný problém s novou aktualizací se dle operátora projevil u více majitelů s22. Proto prosím pouze o konkrétní zkušenost s řešením tohoto problému.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Neřešil. Beta u nás není ofiko dostupná. Pokud jste tam byl schopný narvat betu, budete určitě schopný narvat tam ofiko verzi.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Members_GXL3d07
First Poster
Možnosti

Nic jsem do telefonu "nerval", aktualizace je do telefonu instalována zcela standartním postupem.

Nikdy v minulosti jsme u našich firemních telefonů neměli jakýkoli problém s aktualizacemi. Identická nabídka aktualizace dorazila i do dalších S22, aktualizaci jsme naštěstí nenainstalovali.

Problém s novou aktualizací mají zjevně také další majitelé S22. Při mé návštěvě značkové prodejny Samsung jiný zákazník reklamoval ztrátu kompatibility s hodinkami. 

Ani po celodenním úsilí se prodejci nepodařilo můj telefon opravit. Operátor hovoří o dalších účastnících s problémy po aktualizaci, takže chyba je jednoznačně na straně systému.

0 Like
LukasDr
First Poster
Možnosti
Telefon vlastním od vydání jako každý rok každou vlajkovou loď nikdy žádný problém ovšem po Aktualizaci na Android 13 se můj telefon za 37 tisíc se chová jako šrot za 1000 první problém který nastal výpadky při každém uskutečněném hovoru cca každých 10 sec mě druhá strana neslyšela a ja neslyšel toho druheho to trvalo třeba 5 vterin pak zas 10 v pohodě pak zas 5 sec ticho dalších problémů přibývá aplikace se začínají sekat dokonce i ty základní jako seznam kontaktů nebo seznam hovorů někdy telefon dokonce zamrzne na hlavní ploše až na 10 vteřin nereaguje ani dotyk ani hlavní tlačitko na zhasnuti či opětovně rozpětí displeje za mě nejhorší Android co za dobu vydali podotýkám vlajkove lode vlastnim od řady Galaxy S3 takže už jsem zažil nemalí počet Androidů a taky mě přijde že tato verze se chová jako nějaká beta nebo dokonce Alfa verze poprvé za celou dobu jsem Samsungem zklamán jak dokáže z vlajkové lodi udelat jednou aktualizací šrot
0 Like
TomasAu
First Poster
Možnosti

Souhlasím s vámi. Mám S21+ a po aktualizaci na 13 je to hrozné, nedovolají se mě lidi, musím mýt telefon přesměrovaný na druhou simku, nechodí mě na jednu sim sms nebo s velkým zpožděním..telefón mám půl roku...vše už jsem zkoušel přenastavit a nic..budu se poprvé v životě ohlížet po Iphone a to je nemám rád. telefón mě , ale živý. Samsung mám od S7.........

0 Like