Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy buds

(Téma vytvořeno: 20-04-2022 06:20 PM)
1771 Zobrazení
Jirka123
Explorer
Možnosti
Ahoj všem. Dnes mi došel email že mám nárok na sluchátka galaxy buds. Píšou mi že mám vygenerovat e voucher v samsung members - výhody. Když však otevřu samsung members - výhody - poukázky, tak to píše že nemám žádné poukázky. Nemáte nějaký tip jak to vyřešit.? Zkoušel jsem samsung members doinstalovat a znovu nainstalovat. Připojuji se přes mobilní data jak mi napsali. Mooc děkuji za odpověďi.. 
Iwcis
Student
Možnosti
Dobrý den, já si koupila A53 také v tom období ale vůbec nic mi nepřišlo a v Samsung members to nemohu najít 😞 nevíte někdo, co s tím? Jak na to?
0 Like
Iwcis
Student
Možnosti
Mohu poprosit odkaz k této informaci? Nikde jsem to nedohledala. Dekuji
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

@Iwcis Návod, jak získat sluchátka, je zde: https://www.samsung.com/cz/bonus-galaxy-a/ 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Whitecoat
Explorer
Možnosti
A dneska bude přetížená znovu, protože se stále nic nevyřešilo, takže tam zákazníci, kteří se cítí podvedeni, budou volat a opět z nás budou dělat na infolince tupce. E-voucher stále nikde. Jak jste na tom ostatní? Mimochodem v potvrzovacím emailu je uvedeno, že do 30 dní Samsung údaje zkontroluje a zašle akceptační email. U mě to bylo až po této době, tak se divte, že vám tam lidi volají...
Whitecoat
Explorer
Možnosti
A když to podle návodu nefunguje a na infolince si vás předávají jako horký brambor, protože vůbec neví, co se děje, tak poradíte, co s tím? :smiling-face:
0 Like
Jirka123
Explorer
Možnosti
A co vám přesně nejde?
0 Like
kjub
First Poster
Možnosti
Mám úplně stejný problém, psal jsem na podporu..
0 Like
mkunc
Explorer
Možnosti
0 Like
THEuda
Journeyman
Možnosti
Nepřijde vám, že získání voucherů je záměrně složité 🤔
Iwcis
Student
Možnosti