Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy buds

(Téma vytvořeno: 20-04-2022 06:20 PM)
1770 Zobrazení
Jirka123
Explorer
Možnosti
Ahoj všem. Dnes mi došel email že mám nárok na sluchátka galaxy buds. Píšou mi že mám vygenerovat e voucher v samsung members - výhody. Když však otevřu samsung members - výhody - poukázky, tak to píše že nemám žádné poukázky. Nemáte nějaký tip jak to vyřešit.? Zkoušel jsem samsung members doinstalovat a znovu nainstalovat. Připojuji se přes mobilní data jak mi napsali. Mooc děkuji za odpověďi.. 
63 Odpovědi
DRko_
Journeyman
Možnosti
Kdy jste registrovali telefon? Já 25.3. a stále nic..
0 Like
Jirka123
Explorer
Možnosti
Já registroval 16.3 a dneska přišel email skrz sluchátka
RonniSky
Apprentice
Možnosti
Já registrovala 19.3....registraci mi schválili až dnes a to až po urgenci na podpoře, jinak nevím kdy bych se dočkala...a teď zas čekání na voucher...
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Mě nedorazí, páč jsem udělal registraci blbě 😎
0 Like
valdapa
Apprentice
Možnosti
Já registroval 18. 3 a taky až dnes mail. Jsem zvědav kdy přijde 4000kč za odkup starého m.
0 Like
Jirka123
Explorer
Možnosti
Dneska mi řekli že peníze dorazí do 35 pracovních dní po výkupu starého zařízení 🤯
0 Like
valdapa
Apprentice
Možnosti
Super, tak Budem dál čekat.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Divíte se, že je infolinka přetížená, když se lidi ptají na věci, které jsou jasně popsané na webu? Třeba že na poslání peněz mají 35 pracovních dní?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Jirka123
Explorer
Možnosti
Na webu je třeba napsané že když schválí registraci, tak v samsung members je voucher který se má do sedmi dnů aktivovat a ono to nefunguje. Tak možná proto tam lidi volají a ptají se kde je chyba. Kdyby napsali že mají technické problémy, tak by tam lidi třeba nevolali. Ale to je můj názor
RonniSky
Apprentice
Možnosti
Asi tak, kdyby Samsung aspoň informoval že je nějaký problém, nemuseli by lidé neustále volat. Nějaké dodržování daných termínů jim starosti nedělá a komunikace z jejich strany téměř nulová.