Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy buds

(Téma vytvořeno: 20-04-2022 06:20 PM)
1773 Zobrazení
Jirka123
Explorer
Možnosti
Ahoj všem. Dnes mi došel email že mám nárok na sluchátka galaxy buds. Píšou mi že mám vygenerovat e voucher v samsung members - výhody. Když však otevřu samsung members - výhody - poukázky, tak to píše že nemám žádné poukázky. Nemáte nějaký tip jak to vyřešit.? Zkoušel jsem samsung members doinstalovat a znovu nainstalovat. Připojuji se přes mobilní data jak mi napsali. Mooc děkuji za odpověďi.. 
63 Odpovědi
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
No právě, pokud by byl rovnou kód/voucher, tak si koupí mobil, objedná sluchátka a mobil vrátí za 100 % zpět. Bohužel tam musí být zpětná kontrola, zda kupující jako obdarovaný telefon nevrátil a to nejde jinak, než přes aplikaci přímo v tom telefonu = members.
0 Like
THEuda
Journeyman
Možnosti

Neřekl bych, navazuje se to na IMEI telefonu. Když vracím telefon, předpokládám, že si kontrolují IMEI a tam vyskočí, že jsou napárovány scluchátka. Tak že stále nechápu proč proboha samsung members :face-with-tears-of-joy:

mobil-man
Helping Hand
Možnosti
No i kdyby, co udělají, když už budou napárovaný sluchátka? Vrátit je nepůjde. Možnost je, že kód v balení půjde využít až po X dnech od koupi, ale to by znamenalo, že by kód generoval prodejce a nastavil mu platnost až za 15 dní. Opruz pro prodejce... Takže chápu princip, že jde o bonus a jestli ho kupující chce, musí pro to něco udělat. Nikdo mu ho nenutí.
0 Like
THEuda
Journeyman
Možnosti

Něco udělat ano, ale generovat 3x speciální kód je hovadina a ve výsledku si s tím akorát samsung naběhl. Jak to vím?  Ze své vlastní zkušenosti. Telefon jsem si předobjednal a pak volal dokola jen dodporu. Nikdy chyba u mě, vždy omluva samsungu a že něco zrovna nejde. Sluchátka do teď nemám 😞
Nemůžete na každého hned koukat jako na podvodníka. To pak je lepší nic nedat, ale to už se v telefonech dějě běžně. Není tam ani nabíječka :face-with-tears-of-joy: A pokud vím, tak ze zákona je třeba dodat výrobek jako funkční celek :face-with-tears-of-joy: Je to jako kdybych si objednal auto a nedostal nádrž, co kdybych chtěl jednou plyn nebo baterku :smiling-face:

Bart47
Apprentice
Možnosti
Nevím, jak jste to měli vy, ale mě stačilo otevřít výhody a bylo to hned tam. Viz. screen Screenshot_20220421-203929_Samsung Members_104_1650566515.jpg
0 Like
THEuda
Journeyman
Možnosti

Mě se už podařilo vygenerovat promo kód, který web akceptoval :face-with-tears-of-joy:
Moc se netěš, další problém jsem měl, že jsem přehlédl, že se kupón týká jen stríbrných :smiling-face:
To jsem rychle pochopil a napravil. Kód mě web akceptoval, ale při vytváření objednávky mě hned v prvním bodě nefungovalo tlačítko pokračovat :DDDDDDDDD.
Volal jsem O5 do samsungu, ale ty chtějí číslo objednávky, ale tam jsem se ještě nedostal. Nejde mě přeci tlačítko pokračovat.

Nedalo mě to testoval jsem to na vícero zařízeních i prohlížečích a vždy stejný výsledek to podělaný tlačítko nereaguje na klik 😞

Tak že čekám do zítra. Dám vědět, jak jsem dopadl :face-with-tears-of-joy:

0 Like
Me2d
First Poster
Možnosti
Mi to taky nešlo, tak jsem to vyzkoušel znova a dopravu poštou a už mám balík na cestě. Napřed nešlo osobní odběr v prodejně ani zásilkovna a pak se to rozjelo.
0 Like
Whitecoat
Explorer
Možnosti
Jak už to tady bylo zmiňováno několikrát a stále dokola - nikomu z nás, kterým 20.4. přišel akceptační email s instrukcemi, jak vyzvednout sluchátka, se ten banner v sekci Výhody neobjevil - jednoznačně bug na straně Samsungu. Včera dopoledne již bylo vše funkční, aspoň u mě...
0 Like
valdapa
Apprentice
Možnosti
Tak konečně Samsung akce, u mne na dva měsíce je ukonce. Dnes ráno dorazily 4000kč za výkup. Odpoledne jsem vyzvedl sluchátka. Sice žádná správa že do Plzně Samsung dorazily. První prodejce nevěděl, až ten druhý - jo mám je tu. Samsung má asi Bug všude. Nic nešlo normálně. Tak kdo ještě bojuje, tak přeji ať brzy zvítězí 🙂
0 Like
jwalker007
Apprentice
Možnosti
Tak po přečtení zdejších komentářů se zřejmě mám na co těšit. Registrace 25.3.,pro jistotu jsem už 20.4.volal infolinku, řekli ať počkám do 25 a pak se ozvu. No pokud aspoň do pondělí tedy přijde, tak ještě nemám vyhráno a bude to dle zdejších zkušenosti ještě boj
0 Like