Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nabíjení

(Téma vytvořeno: 27-12-2019 02:52 PM)
1622 Zobrazení
vladimir75
Explorer
Možnosti

Nevíte někdo proč se během nabíjení telefonu pořád dokola rozsvěcuje disley!??

0 Like
BLONDAK163061
Student
Možnosti

Uživatel

@Jirka77  napsal:

Jistě je roho celý internet. Mě by snad ani nenapadlo pužívat nějaký alis*it. Nezlobte se na mě.

0 Like
Markusenka
Navigator
Možnosti

Ahoj.

S telefonem S10e mám stejné chování, bezdůvodné opakované rozsvěcení displeje a přerušování nabíjení s originální bezdrátovou nabíječkou Samsung a to v obou režimech nabíjení, jak normálním, tak rychlém. Při nabíjení kabelem se to neděje.

Telefon má německý software, android 10.

Mára

Samsung S10e, Samsung Galaxy Tab 6, Samsung Galaxy Watch
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Markusenka 

A bezdrátová nabíječka je do elektrické sítě připojena originálním adaptérem + kabelem Samsung ? 

fajnsnek2
0 Like
Markusenka
Navigator
Možnosti

Ahoj.

Bezdrátová nabíječka je připojena do sítě pomocí nabíječky a kabelu dodaného v balení mobilního telefonu. Ještě jednou to prověřím, ale zdá se, že se to děje jenom při nabíjení do kapacity 50% baterie. Pak už ne.

Mára

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Ano, mistře Jodo :face-with-tears-of-joy:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Markusenka
Navigator
Možnosti

Ahoj!

Tak to by bylo jistě jedno z řešení, ale aktuálně to dělat nechci. Uvidíme co přinese další sestavení s bezpečnostní záplatou leden 2020.

Mára

0 Like
marqart
Journeyman
Možnosti

Ahoj, abych zbytečně nezakládal nové téma mám podobný dotaz...
Měl jsem Samsung S7 edge a mám bezdrátovou nabíječku sony - telefon se s ní nabíjel do 100% poté se nabíjení přerušilo - pak při poklesu na 98% znovu začalo a tak stále dokola až do rána - až mě to štvalo...
Ovšem Samsung Galaxy S10 se chová jinak - také se při položení na nabíječku v pohodě nabije - nic nebliká jen normálně ukáže že se nabíjí bezdrátově - pak dosáhne 100% a nabíjení se přeruší - ale znovu už nezačne, tak ráno odcházím z domu třeba s 55% baterie - protože nabíjení se znovu nezačne - nevíte někdo co s tím ? Do továrka se mi nechce - prakticky ho mám týden...

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @marqart 

Děkujeme za Váš dotaz. Obávám se, toto chování nabíječky je způsobeno rozdílnou značkou nabíječky a telefonu. Je možné, že v případě nabíječky Sony byly parametry podobné bezdrovému nabíjení u Samsungu. S7, nyní již budou rozdílné od S10.  Jediné co mě napadá, co může zkusit je v Nastavení ->Péče o zařízení -> Baterie > Nabíjení a Vypnout rychlé bezdrátové nabíjení.

Pokud to nepomůže, bude asi lepší zkusit řešení  z nabídky společnosti Samsung, zde by jste neměl s nabíječkou mít žádný problém. Pokud by jste tento problém měl i s nabíječkou Samsung, pak by to bylo asi na reklamaci telefonu. 

fajnsnek2
marqart
Journeyman
Možnosti

Děkuji za rychlou odpověď - právě mě zmátlo, že Galaxy S7 fungoval s nabíječkou Sony normálně - má pouhá doměnka je, že před aktualizací na Android 10 i Galaxy S10 nabíjel normálně... Rychlé nabíjení mám vypnuté - ještě zkouším zda nemá vliv originální Pouzdro Samsung (EF-ZG973CBE).  Ale telefon před chvílí nabil na 100% pustil jsem video aby šla hodnota dolů a teď je na 95% - zdá se tedy, že kryt na funkci vliv nemá... Je to mrzuté , ale nedá se nic dělat zatím k nočnímu nabíjení použiji kabel...

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@marqart 

Muzete vyfotit prosím štítek nabíječky, abychom viděli parametry? Zkusím sem dát fotku parametrů svého kusu nabíječky Samsung a porovnáme to. Děkuji

fajnsnek2