Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Port nabíječky/USB

(Téma vytvořeno: 06-04-2020 02:46 PM)
12061 Zobrazení
Antonio181
Pioneer
Možnosti

Zdravím,neví někdo náhodnou jak vypnout hlášku  v USB portu byla zjištěna vlhkost? Je to suchý úplně a nemůžu kvůli tomu nabít telefon,jen bezdrátově,skoušel jsem vypnout a hlásí tu samou chybu. Screenshot_20200406-144244_Chrome.jpg

0 Like
10 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zdravím @Antonio181,

mám pocit že tato hláška nejde vypnout a objeví se tam automaticky, jakmile je vlhký USB port. Musíš počkat až to vyschne, trvá to docela dlouho, a pak ta hláška sama zmizí a nabíjení bude zase fungovat.

Antonio181
Pioneer
Možnosti

Jen už mi to hlásí asi měsíc,Vdykcy když tam dam nabíječku tak hlásí že tam je vlhkost,předtím jsem to nabíjel tak ze jsem vypnul mobil,ale dneska už to nejde nabýt ani když je vypnutý. 

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Aha, tak to tam bude pravděpodobně asi někde problém. Nebyl telefon příliš dlouho ve vodě?

Já tohle zažil asi 3x a vždycky když jsem měl telefon opravdu mokrý (navigace v dešti na motorce, ponoření telefonu do vody) a vím, že se tam tato hláška automaticky objevila a potom když byl konektor opravdu suchý (trvalo několik hodin), tak hláška sama zmizela a nabíjení znovu fungovalo.

Antonio181
Pioneer
Možnosti

Dvakrát třikrát maximálně když pršelo,ale to bylo pár kapek myslím. 

0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Tak to by mělo být v pohodě, já s S9 jel v dešti na motorce asi hodinu a měl to jako navigaci a potom se tam objevila tato hláška. Když telefon vyschnul a hláška zmizela, tak vše fungovalo. Pár kapek telefonu s ochranou IP68 opravdu nijak neublíží.

Antonio181
Pioneer
Možnosti

A není to náhodou nějaká chyba v softwaru náhodou? Nebo ja už  nevím co mám dělat 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Antonio181  můžete zkusit udělat obnovení do továrního nastavení, ale na SW problém to nevypadá.

fajnsnek2
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

To určitě ne, spíše bych to viděl na servis. Pokud máte Note10 z oficiální CZ distribuce, máte i prémiový servis. Doporučoval bych tedy zavolat na Zákaznickou linku Samsungu na telefonním čísle 800 726 786, kde Vám doporučí případný servis a opravu.

Antonio181
Pioneer
Možnosti

Dobře díky za informaci  .

0 Like