Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

UVC na Note 9? / UVC in Note 9?

(Téma vytvořeno: 25-02-2021 10:47 PM)
866 Zobrazení
Standa69
Journeyman
Možnosti

Hi everyone, I need to connect an external USB camera to my Note 9 (latest patches and updates applied). Though, it looks like the OTG on USB lacks the UVC driver (necessary to process the video signal), so no external USB camera can be connected. Is that really true, or am I missing something here?

Zdravím všechny! Potřebuji k Note 9 (plně aktualizovaný) připojit externí USB kameru. Vypadá to ale, že režim OTG pro USB nemá ovladač UVC nezbytný pro přenos videosignálu, takže k Note 9 nelze připojit žádnou externí USB kameru. Je to skutečně pravda, nebo mi něco uniká?

0 Like
11 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

moznosti tu jsou.. Mela by vam stacit specialni app a redukce z usbc na klasicke usb.

Zasilam vam video manual

https://youtu.be/pvmYq3TWGes

0 Like
Standa69
Journeyman
Možnosti
Děkuji, toto jsem viděl a Prism zkoušel. Marně.

Snažím se k Note 9 připojit foťák Sony A6400 a z Note 9 udělat náhledový monitor. Z foťáku tedy vede HDMI do video grabberu a z něj potom vede OTG kabel do USB-C na Note 9. Ale marně.

Zdá se, že Google v březnu 2020 zakázal UVC. Potom chybu odstranil, ale aktualizace by vyžadovala upgrade na Android 11. Ten už ale Note 9 nedostane, takže se zdá, že to nebude mít řešení.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Řešením by bylo koupit novější Note :winking-face: Píšu Vám soukromý vzkaz. Pro jeho zobrazení se prosím přihlašte přes webové rozhraní: https://eu.community.samsung.com/t5/notes/privatenotespage

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Standa69
Journeyman
Možnosti

Děkuji za odpověď, nicméně daleko nejjednodušší by bylo pořídit dedikovaný náhledový monitor za cenu v řádu jednotek tisíc Kč. Pouze mě napadlo k těmto účelům využít displej, který tak či onak tahám neustále s sebou. :smiling-face:

0 Like
Standa69
Journeyman
Možnosti

A nikterak tedy neskrývám své zklamání nad tím, že Samsung tento nedostatek, byť jeho příčina byla prvotně na straně Googlu, u své tehdejší vlajkové lodi neodstranil.

0 Like
Standa69
Journeyman
Možnosti

Takže abych to završil: zkusil jsem stejnou sestavu (tj. A6400 + micro HDMI > HDMI > video grabber > OTG USB) připojit k tabletu Samsung Galaxy Tab S6 Lite. A všechno fungovalo na první dobrou. Rozdíl je asi v tom, že zatímco tablet byl dodán přímo s Androidem 10, Note jej obdržel jako druhý upgrade systému.

Sakryš, nemohl by Samsung ještě vydat opravu? Co na to říkají třeba výrobci endoskopických kamer?

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Napadá mě: dělal jste po aktualizaci factory reset?

Standa69
Journeyman
Možnosti
Nevzpomínám si, ale spíše asi ne. Telefon se nijak nesetkal, všechno fungovalo. Myslíte, že by to byla možnost?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Nechci říkat, že to tím je na 100%, ale je to dost pravděpodobné. Zkuste ještě vymazat systémové cache, navod je zde: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...

0 Like