Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android 10 gesta

(Téma vytvořeno: 01-04-2020 10:12 AM)
748 Zobrazení
skresa
Explorer
Možnosti

Zdravím, 

rád bych se zeptal, proč je do dnešního dne problém se spodní lištou u většiny aplikací. Mám tím namysli to, že když používáte gesta na celou obrazovku + máte zapnuta tipy pro gesta, tak ta lišta je spíše na škodu, protože oblast kolem ní zčerná a tudíž se i zmenší rozměr displaye. Ano, gesta se dají vypnout, ale jde mi o funkci rychlého přepínání mezi aplikacemi, která funguje jen v případě, kdy jsou tipy pro gesta zapnuty (spodní lišta, iPhone hadra). A celkově bych rád, kdyby s tímhle Samsung něco dělal. 

0 Like
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @skresa  

Máte na mysli klasická Samsung gesta od spodního okraje, nebo Google gesta - kombinace okrajů a spodního okraje? Druhá zmíněná gesta používám bez nápovědy pro gesta a nemám žádný problém s jejich užíváním. Možné pro lepší využití  gest doporučuji aplikaci One Hand Operation.

fajnsnek2
PetrV
Troubleshooter
Možnosti

Přesně, s gesty také nemám problém , ve spojení s one hand operation + , je to dokonalé. Lištu mám schovanou komplet , takže obraz přez celý displej 😁😁

S25 ultra 512GB
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Schválně jsem to zkusil a ta černá plocha má přesně 43 pixelů v HD+ rozlišení, opravdu vám to tak chybí?
A jak byste si to přesně představoval? Já totiž nerozunín, jak byste to chtěl mít jinak.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Libb to jsi měřil pravítkem ? :face-with-tears-of-joy: :winking-face:

Já si myslím, že je to vyřešené dobře, a nevím jak přesně si mám představit lepší implementaci. V rámci plochy displeje těchto zařízení je to zanedbatelná plocha. 

fajnsnek2
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Photoshop :winking-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like