o 01-04-2020 10:12 AM
Zdravím,
rád bych se zeptal, proč je do dnešního dne problém se spodní lištou u většiny aplikací. Mám tím namysli to, že když používáte gesta na celou obrazovku + máte zapnuta tipy pro gesta, tak ta lišta je spíše na škodu, protože oblast kolem ní zčerná a tudíž se i zmenší rozměr displaye. Ano, gesta se dají vypnout, ale jde mi o funkci rychlého přepínání mezi aplikacemi, která funguje jen v případě, kdy jsou tipy pro gesta zapnuty (spodní lišta, iPhone hadra). A celkově bych rád, kdyby s tímhle Samsung něco dělal.
o 01-04-2020 10:55 AM
Hezký den @skresa
Máte na mysli klasická Samsung gesta od spodního okraje, nebo Google gesta - kombinace okrajů a spodního okraje? Druhá zmíněná gesta používám bez nápovědy pro gesta a nemám žádný problém s jejich užíváním. Možné pro lepší využití gest doporučuji aplikaci One Hand Operation.
01-04-2020 11:34 AM - upraveno 01-04-2020 11:35 AM
Přesně, s gesty také nemám problém , ve spojení s one hand operation + , je to dokonalé. Lištu mám schovanou komplet , takže obraz přez celý displej 😁😁
o 01-04-2020 06:20 PM
Schválně jsem to zkusil a ta černá plocha má přesně 43 pixelů v HD+ rozlišení, opravdu vám to tak chybí?
A jak byste si to přesně představoval? Já totiž nerozunín, jak byste to chtěl mít jinak.
o 01-04-2020 06:26 PM
@Libb to jsi měřil pravítkem ?
Já si myslím, že je to vyřešené dobře, a nevím jak přesně si mám představit lepší implementaci. V rámci plochy displeje těchto zařízení je to zanedbatelná plocha.
o 02-04-2020 06:34 AM
Photoshop