Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Pomalá Wi-Fi (Note10+)

(Téma vytvořeno: 11-11-2021 06:15 PM)
613 Zobrazení
Jampce
Navigator
Možnosti
Ahoj,
Poslední dobou mám problém s wifi, jako by vypadávalo připojení, ale to se neděje. Připojený je stále. Hlavně tedy problém s načítáním stránek. Když vypnu wifi a jedu přes data, tak je to v pohodě.
Všímám si toho tak poslední 2-3 měsíce.
Internet mám 500Mbit a router vysílá i 5G wifi. Dělá to na obou sítích. Občas pomůže v telefonu wifi vypnout a zapnout, ale ne na dlouho

Neví někdo čím to? Hard reset se mi dělat nechce.. 
0 Like
10 Odpovědi
Petrucha
First Poster
Možnosti
Zdravim,taky mi to dělalo,mám Samsung A50,v nastaveni je připojení wifi,pak jsou tam mob.sítě a po otevření tam mám lte/3g/2g/automaticky,další řádek jen 3g,další 2g,jen jsem to přepnul na 3g sítě a zpět přepnul na ten první řádek lte... a už mi to běhá ale nevím u tvého telefonu jak to tam je,mrkni na to
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dělá mi to stejně. Kdo je váš poskytovatel interentu? Já jsem u O2

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jampce
Navigator
Možnosti
My máme lokalniho poskytovatele. Megasphera v Pardubicích. 500Mbit po optice. Router vysílá jak 2,4GHz tak 5, dělá to na obou. Na chvíli se to zlepší když je přepnu v telefonu jednu za druhou, ale po chvíli je to stejný. Přes data to běží v pohodě pořád. Už mě to docela štve. Jiný telefony v domácnosti s tím problém nemají. Děti mají xiaomi, přítelkyně můj bývalý Note9 a problém taky nemá..
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Může to být nekompatibilitou aplikací se Samsungem. Kdysi jsem řešil s Waze, že po telefonním hovoru se už nechytne zpět síťové připojení a odepsali mně, že to dělají jen Samsungy. Zkusím se na to přeptat na R&D. Otázka pak je, kdo to má "opravit".

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jampce
Navigator
Možnosti
Bylo by fajn to nějak vyřešit. Zkoušel jsem obnovit nastavení sítě, smazat je a přidat znova..
Zajímavé je, že pokud zaměřím rychlost, tak ji to změří normálně. Kolem 80Mbit na 2,4GHz a cca 300Mbit na 5GHz
0 Like
sedvo
Navigator
Možnosti
Měl jsem něco podobného u O2 Smart boxu a vypnul jsem v něm inteligentní řešení WiFi a hle je klid. Protože nikde jinde problém s WiFi nemám.
0 Like
Jampce
Navigator
Možnosti
Inteligentním řešením myslíš co?
0 Like
sedvo
Navigator
Možnosti
Router má funkci inteligentní wifi a tu jsem vypnul a fakt je klid.
0 Like
Jampce
Navigator
Možnosti
Jo tak.. Ja myslel něco vypnout v telefonu 🙂
0 Like