o 29-03-2022 08:02 AM
Nazdar Samsungáči...nainštaloval som One UI 4.1, no a porovnával som zmeny podla videa o One UI 4.1 na youtube na kanali od Sakitech-a ( kukol som aj ine videa od inych ) a akosi mi nejde do hlavy, že zmeny v systeme nemám všetky tak ako ukazovali na youtube . je možne že Samsung upravuje update podla regionu?
o 29-03-2022 08:13 AM
Dobrý den, co konkrétně je jinak? Rozdělení podle regionů je možné, je možné i rozdělení podle čipsetu a také, že video bylo nahrané na S22 a Note20 některé funkce má jinak.
o 29-03-2022 08:37 AM
V aplikácii fotoaparát nie je Pro Mode aktivovaný na všetky ponúkané fotoaparáty, v režime Portret je možny len dvojnasobny zoom a nie troj,ďalej nie je aktivovaná funkcia Synchronizacia vibracií s vyzvňacím tonom,a nie je aktivovaná alebo teda nie je tam vôbec možnosť nastaviť Extra jas na displeji obrazovky, ked vypneš adaptívny režim, nemám možnosť nastavenia "vyhnúť sa zmeškaným hovorom prehratím zvuku, aby boli vibrácie hlasnejšie"...
o 29-03-2022 09:01 AM
Předávám na Samsung, jakmile bude odpověď, napíšu.
o 29-03-2022 09:02 AM
Ještě bych poprosil info, jaký přesně máte telefon, jestli oficiální distribuce, operátor nebo jiný zdroj a jestli jste dělal po aktualizaci factory reset?
o 29-03-2022 09:09 AM
Oficialna distribucia,kúpene v NAY obchode, po aktualizácii som reset nerobil, nakolko si myslím, že nie je potrebný.
o 29-03-2022 10:12 AM
O potřebnosti factory reseru se dají vést sáhlodlouhé diskuze teď mně ale šlo o to, že přímo v dokumentaci se u některých věcí píše, že je rozdíl v aktualizaci s továrkem a bez, resp. že některé funkce se pouhou aktualizací nezmění - ale šlo myslím spíš o odebrání nějakých věcí.
P.S. Osobně také FR nedělám, dokud není nějaký problém.
o 29-03-2022 10:26 AM
Možno niečo na tom pravda je, no myslím, že ani sám Samsung nespomína nikde ,že po každej aktualizácii je potrebný FR.
o 29-03-2022 11:59 AM
Uváděli to myslím u aktualizace na Android 11, ale ruku do ohně za to nedám. Ale pokud akceptujete místo zde jako oficiální forum podpory, tak tady to doporučujeme pravidelně.
o 29-03-2022 12:02 PM
@Members_L5sc2yl tak mám odezvu v tomto smyslu: "Většina dotazovaných funkcí je vázána na HW a ten má N20 jiný, než S22. Takové funkce potom chybí. Podrobnější info ale nemáme." U ostatních to bude asi někde na pomezí omezení hardware a marketingem, kdy aspoň něco nechají pro novější modely - ale tohle je jen moje spekulace.