Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problémy s aplikacemi.

(Téma vytvořeno: 12-08-2022 09:22 AM)
817 Zobrazení
MysaaakCZ
First Poster
Možnosti
Zdravím,  uměl by mi někdo poradit prosím? Začala mi vyskakovat hláška při používání aplikací které se překrývají , například messenger . Když mi někdo napíše,  vyskočí mi okénko a po zavření okénka chatu mi displej nereaguje na dotyk a do toho mi napíše tuto hlášku: "Aplikace Messenger není optimalizovaná pro nejnovější verzi systému Android. Dotyky obrazovky mohou být zpožděné nebo nemusí být rozpoznány" ...

Neuměl by mi někdo prosím pomoct ?

Samsung galaxy Note20.
Android 12
Oné UI 4.1
0 Like
7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @MysaaakCZ 

Zkoušel jste reinstalaci aplikace Messanger - také mě to překrývání zlobilo, nakonec pomohla reinstalace a pak se to srovnalo. 

fajnsnek2
0 Like
MysaaakCZ
First Poster
Možnosti
Ano zkoušel. Zlobí mě takhle více aplikací. A bohužel ani u jedné mi to nepomohlo.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak to vypadá, že je něco "nakopnutého" v systémové části. Můžete zkusit vymazat paměť cache - dle návodu od kolegy @Libb :

https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...

Pokud ani tohle nepomůže, udělal bych tovární nastavení. Je to pracné, je to "opruz" ale s velkou pravděpodobností to problém vyřeší. 

fajnsnek2
MysaaakCZ
First Poster
Možnosti
Vyzkouším a večer dám vědět:)
0 Like
MysaaakCZ
First Poster
Možnosti
Tak bohužel problém přetrvává ...
Pořád to píše stejnou chybu ...nezname.jpegScreenshot_20220812-085529_Facebook.jpg
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

A delal jste jen to vymazání Cache nebo Tovární nastaveni.  

fajnsnek2
0 Like
MysaaakCZ
First Poster
Možnosti
První jsem zkoušel jen Cache , to nepomohlo tak jsem zkoušel tovární nastavení a ani to nepomohlo.
0 Like