Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Widget Facebook

(Téma vytvořeno: 03-11-2021 07:49 AM)
311 Zobrazení

Tento problém mám také

Cerberus
Explorer
Možnosti
Dobré ráno.

Už je to hodně dlouho, co zmizel widget na Facebook. Docela škoda, ale co už... 
Jenže teď jsem si pořídil Note20 a když jsem přidával a nastavoval widgety, tak se mi tam objevil i Facebook (viz screen) 

image

Bohužel se nedá použít a pak zmizí i z nabídky a někdy se tam zase ukáže. 
A můj dotaz zní, jestli nebi někdo o tom, že by se plánovalo přidání? 
0 Like
8 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, widgety jsou součástí aplikace, ne systému, takže váš dotaz byste musel směřovat na Meta, ne na Samsung.

To, že se na chvíli objevil bude asi tím, že v systému je předinstalovaná starší verze, která ho ještě obsahovala. Jakmile se aktualizovala, widget zmizel. Ale vzhledem k tomu, že to byla zastaralá verze, nebyl stejně schopný fungovat.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Cerberus
Explorer
Možnosti
Děkuji za odpověď, ale nemyslím si, že je správná.
A to ze dvou důvodů.
První je ten, že widget zmizl už před hodně dlouhou dobou. Takových 7 let to bude určitě. Takže by neměl už být ve staré verzi aplikace, která ani v mém telefonu být nemohla, když je to loňský model.
Druhý důvod je ten, že je tam ikona dual messengeru, který (myslím) umí jen Samsung.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Cerberus 

Myslím, že kolega @Libb bude mít pravdu. Pokud se nepletu, tak Facebook je v základních předinstalovaných aplikacích, které jsou z výroby v telefonech značky Samsung, ovšem dá se předpokládat, že v základu bude verze APK z výroby - tzn. v případě Note 20 někdy z srpna 2020. Ihned po přihlášení k Vašemu Google účtu a zprovoznění Google Play dojde k hromadné aktualizaci na nejnovější verzi aplikace. Je tedy pravděpodobné, že  widget, který vidíte je "duchem" z původní instalace telefonu z výroby. Já osobně vidím u sebe 1 widget pro FB, který jde sice přidat na plochu, ale jeho použitelnost je prakticky nulová.  Zkoušel jsme ještě widget pro FB na pracovním Xiaomi s Android One a widget pro FB tam nemám žádný 🙄 ale věřte mi, že žádný je lepší než to co mám na S21U...

fajnsnek2
0 Like
Cerberus
Explorer
Možnosti
Dejme tomu, že by to bylo ve staré aktualizaci. Ale widget byl odebrán 2015-2016. To se do toho telefonu dává takhle stará verze?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Ona se zrovna u Facebooku dává nějaká speciální verze pro Samsung, může to být něco zapomenutého. V každém případě, správný cíl dotazu je mark.zuckerberg@meta.com - nebo tak nějak.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Cerberus
Explorer
Možnosti
To už zní rozumněji. Jemu určitě psát nebudu. Stačí mi ty bany na FB i tak😂
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Takže asi záhada vyřešena 

fajnsnek2
0 Like
Cerberus
Explorer
Možnosti
Opět otevírám toto téma. Pravdu jsem měl já. Widget už je aktivní a jde používat.
0 Like