Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aktualizace UI 5.1

(Téma vytvořeno: 22-02-2023 05:38 PM)
237 Zobrazení
Ninebot
Voyager
Možnosti
Dnes na Note 20 ultra dorazila aktualizace UI 5.1 👍🏻

image

image

5 Odpovědi
TomasSPK
Pioneer
Možnosti
Doporučuji raději neinstalovat a počkat na one ui 5.2 na které Samsung pracuje. Je možné že na této aktuální aktualizaci 5.1 mohou nastat problémy jako u některých modelů řady S22 ( vybíjení baterie, chybná funkčnost rutin apod ) Samsung mi potvrdil že na opravné aktualizaci 5.2 nyní pracuje.
Ninebot
Voyager
Možnosti
Děkuji za informaci. Zatím je vše v naprostém pořádku a telefon obrazně chytl spíše "druhý dech" vybíjení baterie vesměs nepozoruji. Telefon už má nějaký ten rok intenzivního používání a baterie už je dávno "mrtvá" takže pokud dochází k vybíjení, tak zde v mém případě není možné vypozorovat. Ale vzhledem k používání přístroje před a po, bych si troufl říci že baterie se chová úplně stejně a ostatní uvedené problémy nepozoruji.
0 Like
TomasSPK
Pioneer
Možnosti
To je jen a jen dobře, že telefon funguje po aktualizaci dobře a nemá žádné chyby. Tak to má být. Nicméně problémy které jsem zmínil existují a někteří uživatelé si na ně stěžují. Možná se to týká jen řady S22 , těžko říci. Ale děkuji za info že nemáte žádné potíže. Já zatím váhám a raději ještě počkám s aktualizaci na UI 5.2 🙂
Rohlik
Journeyman
Možnosti
Já mám S22+ a raději s aktualizací čekám, Samsungu nevěřím.
Rohlik
Journeyman
Možnosti
Zkoušel někdo aktualizaci z března, zda opravuje nedostatky UI 5.1? 🤔
0 Like