Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Jak na flipové pouzdro

(Téma vytvořeno: 13-10-2020 08:55 PM)
508 Zobrazení
Zdenpok
First Poster
Možnosti

Ahoj, máte někdo zkušenost s neoriginálním flipovým pouzdrem s podélným průhledným okénkem na straně? Stáhl jsem si i doporučovanou aplikaci, jednou mi to vždy zafunguje a informace se objeví. Jakmile pak začnu telefon používat, už se nic pro zavření pouzdra neděje.

0 Like
6 Odpovědi
Judes1
Pathfinder
Možnosti

Jedno také som mal z Aliexpres a putovalo do koša, potom som kúpil originálne púzdro to funguje bez problému ale aj tak telefón používam bez púzdra len fólia z oboch strán. 

-----------------------------------------------------------------------------------
Samsung Galaxy Note 10 Plus
Galaxy Buds +
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Jak píše @Judes1 - Originál je originál. 😄 Problém neoriginálních pouzder je to, že aplikace k nim dodávané občas vyžadují oprávnění k některých funkcím, které úplně ke své funkci nepotřebují.... Takže na to pozor. Navíc spousta neoriginálních krytů ani nemá v sobě magnet...

fajnsnek2
0 Like
Zdenpok
First Poster
Možnosti

To jsem úplně nechtěl slyšet 😏😀

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Zdenpok Jsme na oficiálním fóru, takže nebudu doporučovat neoficiální příslušenství 🤔 Je to prostě riziko, když člověk kupuje neoriginální kusy, že to nebude fungovat... zkuste se podívat zda se ona aplikace k tomu pouzdru neukončuje na pozadí či se nepřepíná do režimu spánku

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Já bych to samé napsal i na neoficiálním fóru. Neorigo pouzdra jsou méně kvalitní, aplikace k nim jsou často pochybné, nestabilní a vyžadují neadekvátní oprávnění.

Jinak obecně mně flipy nesedly, ale to je už individuální.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Lendo66
Troubleshooter
Možnosti

Ja mam original samsung clear cover,a v predu foliu od vyroby a spokojnost...Inak urcite za mna original prislusenstvo...